Allun päivä Complexityn kanssa ei mennyt putkeen, kun kahdesta ottelusta irtosi kaksi tappiota. Mukaan mahtui myös ENCEn kanssa taistelu.

IEM Winter 2021 karsinnat Euroopassa olivat erittäin kiinnostavat. Maanantaina Aleksi ”allu” Jalli oli Complexityn kelkassa lainasopimuksella. Viimeksi toukokuussa pelannut Jalli pääsi tositoimiin Fnaticia vastaan suljettujen karsintojen ensimmäisellä kierroksella.

Ottelupari alkoi fnaticin valitsemalla Infernolla. ”Juggernaut” aloitti pelin vahvasti 2-5 johdolla, mutta sen jälkeen fnatic jyräsi 16-6 voittoon. Allu oli hieman ruosteessa ja saldoksi jäi tilastot 7-16.

Seuraavaksi siirryttiin Nukeen, joka sujui allun suhteen paremmin. Suomalainen otti AWP-tarkkuuskiväärillä kahdeksan (8) tappoa ja oli Complexityn paras pelaaja. Muuten Complexity Gamingin suoritus oli epäonnistuminen, sillä käteen jäi 16-5 tappio.

ALEX

@CSGOALEX
Won 2-0 against @Complexity, obviously tough for them as they're not at full strength but it was nice of us to keep it clean still. Hope to play you again soon in better circumstances brother @es3tag❤️ #alwaysfnatic

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Seuraavassa ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun Jalli joutui pelaamaan omaa organisaatiotaan vastaan. ENCE hävisi FunPlus Phoenixille 1-2, joten molemmat olivat pakkovoiton edessä.

Aluksi Complexity pääsi omaan karttaan, mutta Overpass näytti olevan Lotan ”Spinx” Giladin leikkikenttä. Complexity sai hyökkäyksessä viisi kierrosta kasaan ja voitti CT-puolen pistoolin kaventaen kartan 9-10, mutta sen jälkeen ENCE meni menojaan ja kartta päättyi 11-16. Suomalaiset löytyivät tilastotaulukoista pohjalta, sillä allu oli 0.59:n ratingin kanssa ja Joonas ”doto” Forssin rating oli 0.76.

Mirage oli yksipuolinen esitys. ENCE voitti molemmat pistoolikierrokset ja koko kartan 5-16. Suomalainen organisaatio otti aluksi 0-5 johdon, sitten Complexity tasoitti 5-5 ja lopulta ENCE voitti 11 kierrosta putkeen.

Aleksi Jalli

@alluCSGO
Ass hurts a bit from today but nevertheless it was fun to play some matches again after a long while. We lose 0-2 to @ENCE & thanks @Complexity for the opportunity! 🤩✌️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Complexityn matka päättyi kahteen tappioon, mutta ENCE jatkaa pelaamista tiistaina. Vastassa on K23 ja peli käynnistyy 14:30.

Lue myös: Team Spirit on TI10 Mestari – Voitti yli 18 miljoonaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!