Aleksib:llä oli voiton avaimet käsissään – Natus Vincere kesti silti!

© Kuva: StarLadder

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG otti mittaa Natus Vincerestä ESL Pro Leaguessa sunnuntai-iltana.

Karttavalinnan aloitti tällä kertaa OG. Aleksi ”Aleksib” Virolainen valitsi Nuken, kun puolestaan Natus Vinceren suunnilta päädyttiin Overpassiin. Viimeisenä ja ratkaisevana karttana toimi Nuke.

Kolmen kartan jälkeen Natus Vincere poistui peliserveriltä voittajana lukemin 2-1 (Train 16-10, Overpass 8-16, Nuke 16-14).

Hidas alku ratkaisi

Oleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämä Natus Vincere aloitti Trainin mainiosti. OG:n hyökkäys oli hakusessa ja puoltenvaihtoon mentiin lukemissa 11-4. Natus Vincere eteni jopa 14-6-johtoon kunnes OG aloitti pelaamisen. Joukkue kavensi lopulta pelin 14-9 lukemiin saakka, mutta sen jälkeen kokemuksen omaava Natus Vincere nappasi ensimmäisen kartan nimiinsä luvuin 16-10.

Huima hyökkäys päättyi OG:n ylijuoksuun

Ensimmäinen puolisko Overpassissa pelattiin tasaisissa merkeissä. OG aloitti puolustusasemissa ja 15 kierroksen jälkeen Natus Vincere johti lukemin 8-7. Hyökkäys puolelle päästyään Aleksib:n taktiikat toimivat ja se nähtiin myös lukemissa, kun OG tasoitti ottelun 1-1:een voittamalla Overpassin 16-8.

Aleksib:llä oli voiton avaimet käsissään

Ratkaisevassa kartassa nähtiin tasaista vääntöä koko kartan ajan. OG puolusti hyvin ja onnistui kairaamaan ensimmäisen puoliskon itselleen lukemin 9-6. Puolenvaihdon jälkeen OG otti pienen yliotteen ja eteni jopa 13-9-johtoon, mutta Natus Vincere ei luovuttanut.

Ottelun yksi suurimmista ratkaisevista kierroksista nähtiin tilanteessa 14-13, kun OG oli johtoasemassa. Aleksib oli 1vs1 -tilanteessa, pommi oli maassa, vihollinen oli yhden laukauksen päässä kuolemasta ja kierros näytti menevän OG:lle, mutta Flamie Egor ”flamie” Vasilyev nappasi näyttävän tapon AWP:llä ja tasoitti ottelun. Tämä söi selvästi OG:ta ja lopulta kartta kirjattiin Natus Vincerelle lukemin 16-14.

OG:lla on jäljellä vielä kaksi ottelua ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa. Keskiviikkona joukkue kohtaa ENCEn ja lauantaina Heroicin.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.