Aleksib antoi brasilialaisille kyytiä BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa. OG voitti paiN Gamingin 2-0 ja perjantaina vastassa on ”juggernaut”.

OG aloitti BLAST Premier Fall Showdown 2021 -turnauksen voitolla keskiviikkona. Brasilialainen paiN Gaming sai kylmää kyytiä Aleksi ”Aleksib” Virolaiselta, joka oli molemmissa kartoissa joukkueensa kärjessä.

OG CS:GO

@OGcsgo
Topping the scoreboard on both maps against @paiNGamingBR, @AleksibCSGO is our @SteelSeries MVP of the day.

Our Captain isn't kidding around and really wants to visit Royal Arena in November.

#DreamOG | #BLASTPremier

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Brasilialaisten valitsema Ancient alkoi joukkueen puolesta mukavasti 1-5 johdolla. OG sai puolustuksen toimimaan ja lopetti CT-puolen 10-5. PaiN Gaming voitti myös toisen pistoolikierroksen ja laittoi kartan jännittäväksi, mutta OG oli lopulta parempi 16-13.

Inferno oli ohi jo ensimmäisellä puoliskolla, kun OG latoi hyökkäyksessä taululle lukemat 11-4. Ero oli paiN Gamingille liikaa ja edes pistoolikierroksen voitto ei auttanut. Kartta päättyi 16-6 ja OG eteni seuraavalle kierrokselle.

Inferno olisi voinut olla erilainen show jos Aleksib ei olisi loistanut ensimmäisellä kierroksella.

Perjantaina OG ja Complexity ottavat toisistaan mittaa. Juggernaut seisoo BLAST Fall Finals -turnauksen edessä ja vain toinen voi lunastaa reissun Tanskaan. Complexity Gaming koki lähiaikoina muutoksia, kun elokuussa Kristian ”k0nfig” Wienecke loukkaantui ja tilalle otettiin korvaajaksi Marcelo ”coldzera” David.

Lue myös: Top 5 Lohkovaiheen parhaimmat Dota 2 TI10 Clipit!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!