Aleksib antoi brasilialaisille kyytiä – perjantaina vastassa jättiläinen

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus

Aleksib antoi brasilialaisille kyytiä BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa. OG voitti paiN Gamingin 2-0 ja perjantaina vastassa on ”juggernaut”.

OG aloitti BLAST Premier Fall Showdown 2021 -turnauksen voitolla keskiviikkona. Brasilialainen paiN Gaming sai kylmää kyytiä Aleksi ”Aleksib” Virolaiselta, joka oli molemmissa kartoissa joukkueensa kärjessä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Brasilialaisten valitsema Ancient alkoi joukkueen puolesta mukavasti 1-5 johdolla. OG sai puolustuksen toimimaan ja lopetti CT-puolen 10-5. PaiN Gaming voitti myös toisen pistoolikierroksen ja laittoi kartan jännittäväksi, mutta OG oli lopulta parempi 16-13.

Inferno oli ohi jo ensimmäisellä puoliskolla, kun OG latoi hyökkäyksessä taululle lukemat 11-4. Ero oli paiN Gamingille liikaa ja edes pistoolikierroksen voitto ei auttanut. Kartta päättyi 16-6 ja OG eteni seuraavalle kierrokselle.

Inferno olisi voinut olla erilainen show jos Aleksib ei olisi loistanut ensimmäisellä kierroksella.

Perjantaina OG ja Complexity ottavat toisistaan mittaa. Juggernaut seisoo BLAST Fall Finals -turnauksen edessä ja vain toinen voi lunastaa reissun Tanskaan. Complexity Gaming koki lähiaikoina muutoksia, kun elokuussa Kristian ”k0nfig” Wienecke loukkaantui ja tilalle otettiin korvaajaksi Marcelo ”coldzera” David.

Lue myös: Top 5 Lohkovaiheen parhaimmat Dota 2 TI10 Clipit! 

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.