Aleksi ”Aleksib” Virolainen tänään tiukan paikan edessä joukkueensa G2 Esportsin kanssa.

BLAST Premier Spring 2022 Lohkovaihe on edennyt viimeiselle päivälle. Tänään ratkotaan mitkä joukkueet voittavat tiensä Spring Finals -turnaukseen, ja ketkä joutuvat hakemaan vauhtia Spring Showdown -tapahtumasta. Suomalaisväriä on tarjolla klo 14:00 alkavassa ottelussa, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama G2 Esports kohtaa MIBR:n.

Lue myös: FaZe Clan murskasi BIG:in – Paikka Spring Finals turnaukseen varmistettu

Upealla 3-0 rekordilla turnauksen aloittanut G2 kohtasi lauantaina Astraliksen tehokolmikolla varustetun Team Vitalityn. Ratkaisua jouduttiin hakemaan kolmannesta kartasta, mutta suomalais IGL:n johtama G2 tuntui olevan jatkuvasti askeleen jäljessä. Vitality oli lopulta parempi oikeutetusti 2-1 (16-10, 4-16, 16-12).

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Etukäteen turnauksen heikompana joukkueena pidetty MIBR on hetkittäin väläytellyt osaamistaan sekä potentiaalia. Ensimmäisessä ottelussa se kaatoi viime vuoden ylivoimaisen ykkösen Natus Vinceren 16-12, mutta joutui sitten taipumaan Astralikselle sekä OG:lle. Complexity jäi brassien jalkoihin suoraan 2-0, mutta seuraavassa ottelussa Vitality naputteli taululle vastaavat numerot.

Virolaisen johtama G2 lähtee otteluun selkänä ennakkosuosikkina, mutta se ei vielä itsessään takaa mitää. Eilen serverillä nähdyt ongelmat eivät voi toistua ja joukkueen on pelattava paremmin yhteen. Mitään hätää tällä hetkellä ei kuitenkaan ole. Kokonaisuudessaan tänään loppuun pelattava turnausohjelma näyttää seuraavalta:

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Lue myös: Ex-CS:GO tähti Jarosław ”pashaBiceps” Jarząbkowski hyppäsi octagoniin – Lopputuloksena tekninen tyrmäys!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!