FaZe Clan murskasi BIG:in illan viimeisessä kartassa. Paikka Spring Finals turnaukseen varmistettu!

BLAST Premier Spring 2022 turnauksen pudotuspeleissä nähtiin harvinainen lopputulos, kun FaZe Clan ja BIG kohtasivat. Voittaja varmisti paikkansa Spring Finals turnauksessa, kun taas häviäjällä olisi edessään huomenna iltaottelussa BO3 sarja Astralista vastaan.

Lue myös: Ex-CS:GO tähti Jarosław ”pashaBiceps” Jarząbkowski hyppäsi octagoniin – Lopputuloksena tekninen tyrmäys!

FaZe otti kuskin paikan voittamalla ensimmäisenä pelatun Dust 2 kartan tiukan vääntämisen jälkeen 16-14. Saksalainen BIG sisuuntui ja toisena pelattu Overpass päättyi murskaavasti 16-2 saksalaisten hyväksi. Toisen kartan jälkeen näyttikin jo vahvasti siltä, että BIG oli nappaamassa itselleen suoran kutsun kevään finaaleihin, mutta toisin kävi.

Latvialaispelaaja Helvijs ”broky” Saukantsin johdolla FaZe murskasi BIG:in Nukessa voittamalla ensimmäisen puoliskon tylysti 14-1, ja ottelu päättyi lopulta nopeasti FaZe Clanin 16-2 voittoon. Saukantsin KDA oli suhteellisen tyly 21, kun latvialainen napsi 21 härkää kuollen vain kerran. Ensimmäisen kartan jälkeen näytti siltä, että illasta tulee tiukka taistelu, mutta kaksi seuraavaa olikin sitten sellaisia yliajoja joita harvoin nähdään!

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

BLAST Premier Spring 2022 turnaus jatkuu tänään sunnuntaina kolmella BO3 -ottelusarjalla. Ensimmäisessä ottelussa nähdään suomalaisväriä, kun Aleksi ”Aleksib” Virolainen kohtaa joukkuuensa G2 Esportsin kanssa MIBR:n. Sunnuntain otteluohjelma näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

  • Klo 14:00 MIBR – G2 Esports
  • Klo 17:30 Natus Vincere – NIP
  • Klo 19:30 Astralis – BIG

Lue myös: Team Vitality helppoon voittoon – ZywOon 3k on pakko nähdä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!