Acendin pelaaja zeek avautui mielenterveysongelmista ja otti hieman taukoa henkisen hyvinvoinnin takia. Joukkue sai luvan käyttää tuuraajaa.

Puolalainen Aleksander ”zeek” Zygmunt avautui henkisestä hyvinvoinnistaan Twitterissä lauantaina. Valorant-pelaaja edustaa Acendia ja organisaatio tiedotti tilanteesta sunnuntaina.

– Kuten monet ovat mahdollisesti kuulleet, niin Zeek on taistellut mielenterveysongelmien kanssa viimeiset kuukaudet. Se vaatii paljon rohkeutta tiedustaa ongelma ja me teemme kaiken mahdollisen, jotta zeekin olo paranee.

– Tästä syystä olemme pyytäneet lupaa vaihtopelaajalle illan otteluun BBL Esportsia vastaan. Purp0 tulee zeekin tilalle ja haluamme kiittää häntä näin lyhyellä varoitusajalla.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

20-vuotiaalla zeekillä on ollut vaikea vuosi ja hän kertoi hieman tilanteesta Twitlongerin avulla.

– Vuodesta 2022 lähtien olen kamppaillut henkisten ongelmien kanssa. Muutama päivä sitten moni huono asia tapahtui samana päivänä ja rikkoi jotain sisältäni ja olen nyt huonoimmillani mitä olen koskaan ollut.

– Tämä on kiusallista, mutta tänään suuren pahan olon takia minusta tuntui, että minun täytyy selittää se, miksi en toimi tai pelaa normaalisti tänä vuonna – tai varsinkaan tällä viikolla. Toivottavasti pidän taukoa lähiaikoina ja saan apua ongelmiini. Olen pahoillani.

Jos tarvitset apua mielenterveysongelmiin tai haluat muuten puhua elämästä, niin voit suunnata esimerkiksi Mielenterveystalon sivulle.

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!