Yhteensä seitsemän CS:GO-karttaa sai päivityksiä – uusi operaatio tulossa aivan näillä näppäimillä?

Keskiviikkona seitsemän CS:GOn karttaa, kuten Mirage, Inferno, Overpass, Nuke, Train, Vertigo ja Dust 2 saivat Workshop-päivityksiä, jotka liittyvät luultavimmin uuteen tulevaan operaatioon.

CS:GOn sisäpiiriläiset Nors3 ja Gabe Follower kertoivat Twitter-tilillään aikaisemmin keskiviikkona, että kartat ovat saaneet päivityksiä.

Kartat eivät saaneet isoja muutoksia ja on epäselvää, millaisia muutoksia kartat ovat saaneet. On mahdollista, että kyseessä on vain normaaleja päivityksiä, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että operaatio 10 on tulossa muutamien päivien sisään!

Aikaisemmin on nähty, että CS:GO on julkaissut pieniä päivityksiä ennen suuren operaation tuloa, mutta kyseessä voi olla vain joulupäivitys, jossa karttoihin tehdään pieniä muutoksia, kuten kanojen koristeluja ja lumipalloja.

Uusi operaatio on ollut CS:GOn isoimpia puheenaiheita viime viikolla ja sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa, joten olisi todellakin enemmän, kun mahdollista, että uusi operaatio olisi tulossa aivan näillä näppäimillä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Valve


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.