Entinen Overwatch-ammattilainen, nykyinen Twitch-tähti Felix ”xQc” Lengyel on tunnettu myrkyllisestä käytöksestään kanssapelaajia kohtaan, mutta nyt hän järkyttyi jopa itsekin Call of Duty: Black Ops Cold War -pelaajien käytöksestä.

Lue lisää: xQc huijasi Twitch-turnauksessa – menetti Shroudin kunnioituksen ja päätyi huutokilpailuun Tyler1:n kanssa

Vasta julkaistu Call of Duty: Black Ops Cold War on tällä hetkellä yksi Twitchin katsotuimmista peleistä. Pelisarjan chat-huoneet tunnetaan jo vuosien takaa ylenpalttisesta p*skanpuhumisesta ja kanssapelaajien mollaamisesta, joka ei tunnu muuttuneen laisinkaan vuosien aikana.

Nyt myös Twitchin kasvoiksikin nimitetty Felix ”xQc” Lengyel sai oman osansa legendaarista CoD-pelaajien aulapuhetta – joka pesee muut pelit mennessään, ainakin mitä myrkyllisyyteen tulee.

Marraskuun 17. päivän striimissään, xQc yritti rauhoitella muita aulan pelaajia, näiden alettua kinastelemaan jostain aivan turhasta. ”Äijät äijät äijät, kello 3 maanantaiaamuyöllä, te pelaatte Call of Dutya ja puhutte p*skaa,” xQc sanoi, vain ennen kuin häntä kehotettiin pitämään turpansa kiinni.

Tätä seurasi litania sanoja, joita emme halua suomentaa niiden vulgaarin luonteensa vuoksi. Voit kuitenkin katsoa alapuolelta striimistä tallennetun tilanteen, joka sai jopa toksisesta luonteestaan tunnetun xQc:n järkyttymään.

Saa nähdä palaako Twitch-tähti vielä takaisin uuden Call of Dutyn pariin, vai saiko hän pelistä ja sen pelaajista tarpeekseen jo tämän striimin aikana.

Lue myös: Paljonko suosituimmat Twitch-striimaajat tienasivat vuonna 2020? Katso lista!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.