X10, KRU Esports, Vikings, Secret, FURIA & Full Sense kuuluvat Valorant Champions turnauksen mopolla moottoritielle osastoon. Eurheilu.org esittelee turnauksen 16 joukkuetta

Jos katsotaan ennakkoon paperilla kaikkia 16 Valorant Champions 2021 -turnauksen joukkuetta, niin osa menee pakosti suurten altavastaajien joukkoon. Organisaatioita ympäri maailmaa tulee isojen odotusten kera, mutta moni tulee kokemaan pettymyksen heti alkuun.

X10 CRIT, KRU Esports, Team Vikings, Secret, FURIA Esports ja Full Sense kuuluvat paperilla tähän osuuteen. Kyllä, kyseessä on kuusi joukkuetta, joten on hyvin mahdollista, että vuoden suurimmassa turnauksessa tulee yllätyksiä ja tämä olisi erittäin positiivista.

Team Vikings voi olla sellainen joukkue, joka nappaa jatkopaikan C-lohkosta. Team Secretin pitäisi kaatua, joten riittää, että seuraavasta kahdesta ottelusta tulisi edes yksi voitto. Valitettavasti isolla todennäköisyydellä voittajien kohtaamisessa vastassa olisi hallitseva mestari Gambit Esports.

Lue myös: Jatkuuko tulikuuma voittoputki? Team Liquid – Valorant Champions 2021

Joukkueista löytyy taidokkaita ja kiinnostavia pelaajia, joita kannattaa seurata: Vikingsin Gustavo ”Sacy” Rossi on erinomainen pelimies, X10:n rosterissa pelaa 18-vuotias superlupaus Patiphan ”Patiphan” Chaiwong, FURIA Esportsin Agustin ”Nozwerr” Ibarra ja KRU Esportsilla Nicolas ”Klaus” Ferrari ovat taidokkaita.

Useiden joukkueiden ongelmana on liian vaikea lohko ja kokemattomuus isoissa peleissä. Omalla alueella ei välttämästi ole saanut tarpeeksi harjoitusta Valorantin kärkijoukkueita vastaan ja tasoerot nostavat päätään esiin.

Toivottavasti joku tai jotkut joukkueet osoittavat analyytikot vääräksi.

Champions infopaketti

  • Turnaus: VALORANT Champions 2021
  • Sijainti: Berliini, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 1.12-12.12.
  • Palkintopotti: 1,000,000 dollaria
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Otteluohjelma: Tässä
  • Striimit: Valorant-Twitch ja Valorant-Youtube

Lähteet: Liquipedia/VLR/Spikegg/Valorant

Lue myös: Muistatko, kun Vision Strikers voitti yli 100 ottelua putkeen? Berliinin LAN-turnaus kutsuu!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!