Muistatko, kun Vision Strikers voitti yli 100 ottelua putkeen? Berliinin LAN-turnaus kutsuu!

Muistatko, kun Vision Strikers voitti yli 100 ottelua putkeen? Etelä-Korean Valorant-ylpeys lunasti paikkansa kansainväliseen LAN-turnaukseen Berliiniin.

Vision Strikersin yli 100 ottelun voittoputki katkesi huhtikuussa, kun F4Q kaatoi joukkueen Stage 2 VCT Challengers 2 -turnauksessa.

Kaikki näytti loistavalta ja historiallisessa voittoputkessa oleva joukkue oli ylivoimainen suosikki lunastamaan Korean ainoan paikan Islannin Masters -turnaukseen. Valorantin ensimmäisestä kansainvälisestä LAN-turnauksesta pelattiin, mutta 15. huhtikuuta tapahtui jotain yllättävää. F4Q voitti lohkovaiheen voittajien ottelussa VS:n jatkoajalla 2-1 ja yksi esports-historian kaikkien aikojen voittoputkista päättyi. Erilaisten lähteiden mukaan voittoputki oli 102 tai 104 ottelua.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Vision Strikers pääsi pudotuspeleihin ja piti edelleen suosikin viittaa itsellään. Aluksi TNL Esports kaatui 2-0, mutta sen jälkeen NUTURN Gaming tykitti VS:n 2-0 ulos turnauksesta. NUTURN Gamingin tähtipelaajana toimi Kim ”Lakia” Jong-min, mutta hän on siirtynyt nyt Vision Strikersin riveihin.

Stage 3 ja Korean Challengersin pudotuspelit olivat muutos, kun VS voitti Princen 2-0 ja TNL Esportsin 2-0.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Mitä ihmettä? Kiinalainen yritys on julkaisemassa Valorantin kopion puhelimelle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.