Call of Duty: Modern Warfaren Warzone battle royale -pelimuodossa oleva 1vs1 areena Gulag on saamassa uusia aseita taistelijoille.

Gulag on ollut peliyhteisön mieleen, sillä Gulag-voitto tarkoittaa uudelleensyntymistä Verdanskiin. Kuolleen joukkuetoverin voi myös ostaa henkiin 4500 dollarilla.

Verrattuna muihin battle royale -peleihin, esimerkiksi Apex Legendsin banneri-systeemi, jolla voit tuoda joukkuetoverisi henkiin ei ole yhtä riskitön kuin jo kuolleen pelaajan Gulag-taistelun voitto.

Gulagin ase arsenaaliin kuuluu pistoolit sekä haulikot, mutta tulevaisuudessa olemme näkemässä uusia aseita 1vs1 taisteluissa, mikäli Raven Softwaren pääsuunnittelijaa Amos Hodgea on uskominen.

Hodge sanoi asemäärän pysyvän samana, mutta uusia aseita tuodaan Gulagiin vanhojen tilalle. Se, mitä aseita nähdään tai ei nähdä Gulagissa, ei vielä tiedetä.

Ajankohtaa, jolloin Gulag-muutokset olisivat itse pelissä ei tiedetä, mutta Modern Warfaren Season 4:n olisi tarkoitus alkaa kesäkuun alussa, jolloin oletetaan isoja muutoksia muuallekin, kuin Gulagiin.

Lue lisää: Warzone on saamassa uusia pelimuotoja Season 4:ssa

Ajatellen aikaa ja vaivaa, jota Warzonen kehittäjät käyttivät Gulagin luomiseen, ei käy yllätyksenä, että se on yksi puhutuimmista ominaisuuksista pelissä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r