Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev koki perjantaina pelottavan tilanteen, kun hän kirjautui vahingossa kaverinsa käyttäjälle, jolla oli VAC-pelikielto.

Julkaisemme joulun alla vuoden 2021 luetuimpia juttuja. Tämä kyseinen uutinen S1mplen säikähdyksestä julkaistiin alunperin 2.1.2021.

Kilpailullinen CS:GO on tauolla, mutta Oleksandr ”s1mple” Kostyliev ei silti ole pitänyt kauheasti lomaa Valven tekemästä FPS-pelistä.

Lue myös: Natus Vincere koki yllätystappion – s1mple: ”Hävisimme kuolleelle joukkueelle”

Perjantaina ukrainalaistähti oli pyytänyt kaveriltaan Silver-tasoista käyttäjää, jotta hän voisi pelata kavereidensa kanssa muutaman ottelun. s1mple kirjautui käyttäjälle, mutta huomasi heti, että käyttäjä on VAC-pelikiellossa, joten hän kirjautui heti tililtä ulos.

– Pyysin ystävää etsimään satunnaisen käyttäjän, joka on Silver tasoinen, jotta voisimme pelata yhdessä. Menin sisään ja se oli VAC-pelikiellossa, toivottavasti he eivät bannaa minua, s1mple kirjoitti Twitterissä.

S1mple ei missään vaiheessa avannut CS:GOta kyseisellä tilillä, joten luultavasti tästä Natus Vinceren tähtipelaaja ei ole saamassa minkäänlaista rangaistusta. Esimerkiksi Elias ”Jamppi” Olkkosen VAC-pelikielto -tapauksessa suomalaispelaaja oli jossain vaiheessa pelannut käyttäjällä muutamia otteluita.

Sasha

@s1mpleO
just asked a friend to find an random account with a silver rank to play together, went into it and there is a VAC BAN (CS:GO), hope they won't ban me LOL

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Lue myös: Sergio Agüero seurasi esports-joukkueen peliä – innostui juhlimaan

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!