HAVU sanoi hiljattain hyvästit kahdelle pelaajalle, ja rosteri huutaa täydennystä. Voisiko seuraavat herrat olla HAVU:n uusi duo?

Kun vuosi 2021 tuli päätökseensä, loppui myös Lasse ”ZOREE” Urosen sekä Jemi ”jemi” Mäkisen yhteinen taival HAVU Gamingin kanssa. Uronen kerkesi pelata HAVU:n riveissä kolmisen vuotta, ja Mäkinen noin vuoden, josta osa meni penkillä. Rosterissa onkin nyt siis kahden pelaajan mentävä aukko, eikä uusista miehistä ole vielä hiiskuttu sanaakaan.

Lue myös: Hurjia huhuja! Astralis supertähdet yhdistetty Vitalityyn

Both @ZOREECSGO & @jemicsgo entered free agency last Saturday (January 1st), thank you again and good luck going forward!

Jos tweetti ei näy voit katsoa sen täältä!

Samaan aikaan toisaalla: Miikka ”SuNny” Kempin sekä Jere ”sergej” Salon Gorillaz -nimeä kantava projekti on (jälleen) ajanut seinään. Tilanne on nyt nimittäin se, että ruotsalainen supertähti Robin ”flusha” Rönnqvist jätti suomalaisduon joulukuun alussa, ja toinen viroslaispojista on myös pakannut kamansa ja lähtenyt kohti parempia marjamättäitä.

On selvää, että Kemppi ja Salo haluavat jatkossakin pelata yhdessä, mutta heidän oma projektinsa on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että jatkoa on vaikea nähdä. HAVU:n riveissä pelaavat Jani ”Aerial” Jussila sekä Sami ”xseveN” Laasanen ovat molemmat Gorillazin pojille tuttuja miehiä, mutta tietoa siitä, että minkälaiset välit näillä kavereilla on ei ole tiedossa.

Allerkirjoittanut näkisi varsin mielellään Gorillazin duon HAVU:n riveissä, ja ainakin paperilla kokoonpano vaikuttaisi varsin kilpailukykyiseltä. Toinen vaihtoehto Kempin ja Salon ohella voisi olla vapaina agentteina maailmalla uusia tuulia odottelevat Jesse ”Zehn” Linjala sekä Otto ”ottoNd” Sihvo.

Nähtäväksi jää, että mikä HAVU:n rosteri tulee loppujen lopuksi olemaan.

Lue myös: Vuoden parhaat CS-joukkueet on listattu – Astralis sijalla 8!

Ota eurheilu.org haltuun myös twitterissä!