Hieman jopa erikoisissa huhuissa on Astralis supertähdet yhdistetty Vitalityyn. Tapahtuuko se oikeasti on jotain minkä tulemme näkemään seuraavien viikkojen aikana.

Vuoden 2021 päätyttyä CS:GO historian oman aikansa ylivoimaisen Astraliksen core on alkanut repeilemään, ja organisaation sisällä on haettu uusia tuulia. Tämän muutoksen myötä Emil ”Magisk” Reif, Peter ”dupreeh” Rasmussen sekä Danny ”zonic” Sørensen ovat vapaita agentteja siirtymään mihin haluavat.

Lue myös: Varmistus saatu! 16-vuotias venäläinen on G2 Esportsin uusin lisäys

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
Today, we bid farewell to three Astralis legends. Best of luck, Peter, Emil and Danny. You will forever be a part of the #AstralisFamily. Thank you for everything. We will see you later. ❤️

@dupreeh
@MagiskCS
@zonic

Jos tweett ei näy voit katsoa sen täältä!

Richard ”Shox” Papillon sekä Remy ”XTQZZZ” Quoniam jättivät ranskalaisjoukkueen vuoden päätyttyä joten tilaa rosterista löytyy kyllä. Aiemmin viime vuonna liikkui huhuja, että Jayson ”Kyojin” Nguyen Van olisi myös jättämässä Vitalityn, mutta ainakin vielä toistaiseksi herra on mukana rosterissa.

Mikäli ex-Astralis trio liittyisi Vitalityn kokoonpanoon olisi joukkueella kuuden pelaajan rosteri, joka ei olisi uusi asia kenellekkään pelaajista, tai organisaatiosta. Peliliikkeenä tanskalaisten liittyminen Vitalityyn tekisi joukkueesta erittäin mielenkiintoisen. Joitain kysymysmerkkejä mahdollisista kommunikaatio-ongelmista leijuisi varmasti alkuun ilmassa, mutta tulivoimaa sekä kokemusta rosterissa olisi enemmän, kuin tarpeeksi.

Mikäli kolmikko liittyy Vitalityyn, näyttää joukkueen rosteri tulevalla kaudella seuraavalta:

  • Dan ”Apex” Madesclaire
  • Mathieu ”ZywOo” Herbaut
  • Kevin ”misutaaa” Rabier
  • Jayson ”Kyojin” Nguyen Van
  • Emil ”Magisk” Reif
  • Peter ”dupreeh” Rasmussen
  • Danny ”zonic” Sørensen (Valmentaja)

Lue myös: FaZe Clan julkaisi pelaajan! Virolaistähti saavutti unelmansa

Ote e-urheilu.org seurantaan myös Twitterissä!