Vitalityn apEX tauolle CS:GO:sta – kärsii henkilökohtaisista ongelmista

Team Vitalityn pelinsisäinen johtaja Dan ”apEX” Madesclaire on jäänyt tauolle CS:GO:sta, kertoi joukkueen valmentaja Rémy ”⁠XTQZZZ⁠” Quoniam tiistaina.

Ranskalainen CS:GO-joukkue Vitality kokee pahan menetyksen, kun kapteenina toiminut Dan ”apEX” Madesclaire on päättänyt jäädä määrittelemättömälle tauolle CS:GO:n kilpakentiltä.

Vain muutama tunti ennen BLAST Premier Spring -turnauksen ottelua tiistaina, organisaatio julkaisi lausunnon, jossa Vitalityn päävalmentaja Rémy ”⁠XTQZZZ⁠” Quoniam kertoi antaneensa konkaripelaajalle taukoa henkilökohtaisten ongelmien vuoksi, joihin liittyy myös maailmanlaajuinen terveystilanne ja joukkuekohtaiset asiat.

Vitality-valmentaja ⁠XTQZZZ selitti lausunnossaan, että koko joukkueen laajuiset kysymykset, maailmanlaajuinen terveystilanne ja apEX: n henkilökohtaiset ongelmat johtivat päätökseen pitää pelin johtaja sivussa määrittelemättömän ajan. Valmentaja kuitenkin korosti, että apEX:n rooli joukkueessa on ”välttämätön” ja että he toivovat saavansa hänet takaisin ”mahdollisimman pian”.

apEX  oli poissa BLAST Premier Spring -turnauksen toisen ottelun ja ”taukoa pidennetään tarvittaessa kunnioittaakseen hänen hyvinvointiaan ja varmistaakseen, että hän palaa virkistyneenä.”

– Tälläinen ilmoitus voi tulla yllätyksenä, koska kausi on vasta alkanut, mutta monien vuosien ponnistelut, meneillään oleva maailmanlaajuinen pandemia ja henkilökohtaisen elämän ongelmat ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia milloin tahansa urheilijan uralla, XTQZZZ kertoi lausunnossa.

Vitality pelasi BLAST-turnauksen alakuloisesti, sillä ranskalaisjoukkue on joutunut taipumaan ensin Complexitylle ja tiistaina Evil Geniukselle, joka tiputti heidät BLAST Premier Showdown -turnaukseen.

Vitalityn kokoonpano näyttää tällä hetkellä tältä: 

?? Mathieu ”⁠ZywOo⁠” Herbaut
?? Cédric ”⁠RpK⁠ Guipouy
?? Richard ”⁠shox⁠ Papillon
?? Kévin ”⁠misutaaa⁠ Rabier
?? Nabil ”⁠Nivera⁠” Benrlitom

?? Rémy ”⁠XTQZZZ⁠” Quoniam (valmentaja)

?? Dan ”⁠apEX⁠ Madesclaire (tauolla)

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: EPICENTER


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.