Virtus.Pro on palkanut organisaatioonsa venäläisen Roman Dvoryankin toimimaan CS:GO, Dota 2 ja Herthstone joukkueidensa toimitusjohtajaksi. Virtus.Pro julkaisi asian eilen illalla Facebook sivuillaan.

Dvoryankin on toiminut aikaisemmin mm. Venäjän KHL lisensiointi osastolla, sekä osallistunut Sochin talviolympialaisten, FIFA 2014 jalkapallon maailmanmestaruuskisojen, ja F1 Grand-Prix kisojen järjestämiseen. Roman Dvoryankin sanoi itse olevansa erittäin iloinen päästessään mukaan työskentelemään eUrheilun pariin, ja vielä yhden maailman tunnetuimman eSports joukkueen riveihin.

Lähes kaikille urheilujoukkueille on nykypäivänä tärkeää nostaa omaa brändiä ja luoda mainetta muutenkin, kuin pelkästään pelaamalla hyvin. Roman Dvoryankin kertoo itse, että hänen yksi päätehtävänsä organisaatiossa tulee olemaan Virtus.Pron brändin arvon ja tunnettavuuden nostaminen. Virtus.Pro on viimeaikoina uudistanut koko organisaationsa johto- sekä valmennuskoneistoaan. Uudistuksillaan Virtus pyrkii yksinkertaistamaan organisaation johtoa, ja näin taata pelaajille mahdollisimman hyvän harjoitteluympäristön.