PGL:n Antwerpin Major-turnauksen viimeiset paikat ovat jaossa sunnuntaina, kun ohjelmassa on viimeiset kolme ottelua, minkä voittajat lunastavat paikan ensi kuun major-turnaukseen.

Ensimmäisenä otteluna nähdään puolalaisjoukkue Anonymon ja venäläisjoukkue Spiritin välinen kamppailu, kun joukkueet kohtaavat klo: 10:00 alkavassa aamuottelussa. Anonymo on ollut yksi turnauksen suurimmista yllättäjistä, sillä joukkue voitti paras yhdestä -formaatilla pelatuissa otteluissa G2:n sekä Entropiqin.

Spirit puolestaan on päihittänyt ASG:n sekä Endpointin. Ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä joukkueiden todellinen taso ultimaattisten paineiden alla on vielä suuri kysymysmerkki.

Päivän toinen ottelu alkaa samaan kellonaikaan, ja siinä tsekkiläisjoukkue Sinners saa vastaansa Bad News Eaglesin. Ottelun ennakkosuosikki on kieltämättä FPL-stara Rigon ”rigoN” Gashin BNE, sillä joukkue on läpi turnauksen näyttänyt selvästi terävämmältä, kuin Sinners. Tsekkiläisjoukkueen kovin haaste on edessä sunnuntaina, eikä joukkue saa avuksi edes entistä AWP-tähteään Tomáš ”oskar” Šťastnýa, joka oli ennen selvästi joukkueen kokenein pelaaja.

Kenties päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan kuitenkin klo: 13:45 alkaen. Kyseisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Astralis saa vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n, ja siinäkin joukkueet taistelevat viimeisestä mahdollisesta major-paikasta. Astralis hävisi G2:lle lauantaina tiukasti lukemin 2-1, ja on täten eliminaatiovaarassa sunnuntain ottelussa.

Päivän viimeisessä ottelussa NIP taistelee joko ENCE:ä tai G2:sta vastaan lohkon kolmannesta sijasta, ja varmistetusta Legends-paikasta. NIP:n vastustaja selviää muiden otteluiden tulosten perusteella. Mahdolliset skenaariot NIP:n vastustajille ja G2:n kohtalolle voit lukea täältä.

Sunnuntain RMR-ottelut:

10:00 | Anonymo – Spirit
10:00 | Sinners – Bad News Eagles

13:45 | Astralis – HEET
– | NIP – TBD