Verkkoaddressissa kerätään nimiä Teslan Cybertruckin lisäämiseksi Rocket Leagueen

Fanit ovat käynnistäneet verkkoaddressin Teslan marraskuussa julkistaman Cybertruckin lisäämisestä Rocket Leaguen autovalikoimaan.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk julkisti marraskuun loppupuolella yhtiön uuden lava-auton, Cybertruckin, ja internet täyttyi välittömästi meemeillä varsin futuristisen näköisestä autosta.

Osa faneista huomasi välittömästi myös sauman yhteistyölle Psyonixin ja Teslan välille, ja he alkoivat keräämään nimiä Cybertruckin lisäämiseksi Rocket Leagueen. Tällä hetkellä nimiä pyynnön takana on lähes 2500 ja oman nimmarin voi lisätä listaan osoitteessa change.org.

Ajatus ei kuulosta lainkaan hullummalta, sillä autovalikoimasta löytyy jo nyt pelin vakioautojen lisäksi oikeita automalleja, sekä elokuvista tuttuja erikoisempia kulkupelejä. Kyberauto sopisi varsin mainiosti muun muassa Lepakkomobiilin tai Back to the Future elokuvista tutun DeLoreanin vierelle.

Twitter-käyttäjä ”Platypun” ei jäänyt odottelemaan Psyonixin vastausta vaan päätti itse modaamalla kokeilla auton potentiaalia:

Vaikka Kyberlava-auto ei päätyisikään autopalloilemaan Rakettiliigaan, on se jo osoittanut valloittaneensa monien ihmisten sydämet internetissä.

Muotoilultaan PlayStation 1:sen nostalgisia grafiikoita muistuttava auto on inspiroinut monia modaajia ja pelinkehittäjiä lisäämään auton eri peleihin, tai jopa tekemään kokonaan uusia.

 

Lähde: Nintendolife.com.

Kuva: @elonmusk / Twitter


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.