Unicorns of Love on julkistanut uusia sopimuksia ja kolme pelaajaa liittyy tiimin rosteriin EUCS Summer Splitiin. Veritas, Exileh ja Move liittyvät joukkueen vahvuuteen kesän turnauksiin.

Kim “Veritas” Kyoung-min on uusi ADC ja hänen hankintaansa pidetään ehkä riskialtteimpana nyt julkistetuista. Hän on ollut hieman näkymättömissä NA Challengerin jälkeen, kun hänet jätettiin sivuun. Veritaksen pelikunto herättää kysymyksiä ja monet epäilevät, pystyykö hän vastaamaan Unicorns of LOven haasteeseen. Joukkueen täytyy saada Veritaksesta kaikki irti pysyäkseen mukana playoffeissa.

Fabian “Exileh” Schubert tulee pelaamaan mid-lanerina ja hän on melko tuntematon suurelle yleisölle. Haaste on kova, vaikka edeltäjät eivät aivan huipputähtiä olleetkaan. Heidän panoksensa oli kuitenkin merkittävä joukkueelle ja siihen on myös Exilehin pystyttävä. Näytön paikka on siis edessä, kun tiimi hakee paikkaa playoffeihin.

Kang “Move” Min-su palaa osittaiselta vetäytymiseltään takaisin pelikehiin ja hiljaiselon jälkeen mies nähdään jälleen tositoimissa kesällä. Viitteitä tulevasta saatiin alkukuusta, kun hän twiittasi etsivänsä joukkuetta. Ratkaisu tuli nopeasti ja näin Unicorns of Love sai kipeästi kaipaamansa puuttuvan tekijän avainpaikalle. Tiimillä on ollut hankaluuksia junglen positiossa ja nyt siihen näyttää tulleen vakaa ratkaisu. Nämä uudet pelaajajulkistukset luovat varsin mielenkiintoiset odotukset tiimin kesää silmällä pitäen ja jäämme seuraamaan, miten joukkuepeli alkaa toimia.

Lähde: espn.go.com