Valve kertoi suunnitelmistaan DPC:n ja The International 10 -turnauksen suhteen

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus

Valve on kertonut suunnitelmistaan Dota Pro Circuitin (DPC) ja The International 10 -turnauksen suhteen. Pelijätti kertoi blogissaan haluavansa varmistaa Dota 2:n e-urheiluskenen säilyvän elinkelpoisena pelaajille, joukkueille, katsojille sekä turnausjärjestäjille.

Aikaisemmin tänä vuonna, Valve perui kaikki loppuvuoden DPC-turnaukset. Yhtiö ei sanojensa mukaan halunnut järjestää turnauksia alueellisina, sillä DPC-pisteet ovat liian tärkeä osa joukkueiden valikoitumista The International -turnaukseen.

Valven mukaan, DPC-turnauksien on tarkoitus jatkua vuoden 2021 tammi- tai helmikuussa ja The International 10 järjestetään saman vuoden elokuussa Tukholmassa, Ruotsissa. Valve on kaiken varalle suunnitellut myös muita maita, joissa turnaus voidaan mahdollisesti järjestää.

Elokuun lopussa, The International 10 rikkoi suurimman e-urheiluturnauksen palkintopotin ennätyksen. Viime vuonna, suomalaiskaksikko Jesse ”JerAx Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen voittivat OG-joukkueensa kanssa maailmanmestaruuden ja 15,6 miljoonan dollarin pääpalkinnon.

Lue lisää: Dota 2 -turnauksella jo ennätyksellinen 34,3 miljoonan palkintopotti – ei kuitenkaan päivämäärää

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.