Valve käy taistoon huijareita vastaan uuden päivityksen avulla. Valitettavasti samalla uudet täysin syyttömät pelaajat joutuvat maksamaan.

Counter-Strike: Global Offensive on omannut pidemmän aikaa huijariongelman. Samaa voi sanoa smurffaamisesta eli siitä tilanteesta, kun parempi pelaaja tekee toisen tunnuksen ja pelaa alemmalla tasolla.

Torstaina CS:GO julkaisi tiedotteen siitä, että Prime-tila muuttuu maksulliseksi. Prime-tilan tarvitsee, että pääsee pelaamaan kilpailullista pelimuotoa rankin kanssa. Ennen sen pystyi saamaan saavuttamalla tason 21. Prime maksaa 15 dollaria eli noin. 12,39 euroa.

CS:GO muuttui ilmaiseksi peliksi joulukuussa 2018 ja silloin esiteltiin Prime-tila, joka auttoi hetkellisesti tilannetta. Ongelma on kuitenkin edennyt isommaksi ja oli aika puuttua tilanteeseen.

Nyt uudet pelaajat joutuvat maksamaan Prime-tilasta, että he saavat XP:tä, tason ja pelinsisäisiä droppeja. Pelaajilla on seuraavat kaksi viikkoa aikaa ostaa Prime-tila, että he saavat nykyisen tason ja XP:t mukaan.

Unranked saapuu uusille pelaajille pelattavaksi. Mukana on kilpailullinen pelimuoto, Wingman ja Danger Zone, mutta tasoa ei tule julkiseksi esille.

Lähde ja kuva: Blog.counter-strike.net

Lue myös: Kommentti: Sentinels teki historiaa ja mestaruus tuntuu tuhkimotarinalta

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.