Valorant-pelaaja omaa kiinnostavan näkökulman – ”Ne, jotka aloittavat uransa Valorantissa ohittavat muiden pelien ammattilaiset”

Valorant-ammattilainen Matthew ”Wedid” Suchan kertoi ajatuksiaan haastattelussa ja hänellä on erilainen näkökulma tulevaisuuden parhaisiin Valorant-pelaajiin.

Matthew ”Wedid” Suchan oli TheSpike.gg:n haastattelussa ja kertoi urastaan sekä Valorantin tulevaisuudesta omasta näkökulmastaan.

XSET-joukkueessa pelava Wedid on ottanut isoja päänahkoja. Pohjois-Amerikan jäteistä esimerkiksi TSM, NRG Esports ja Team Envy ovat kaatuneet.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kanadalaisen ajatukset Valorantin esports-skenen tulevaisuudesta olivat hieman erilaiset jos vertaa normaaliin. Hänellä ei ole kilpailullisen pelaamisen taustaa ja Valorant on ensimmäinen kosketus myös muutamalle Wedidin joukkuetoverille.

– Minusta tuntuu siltä, että joku, joka ei ole ollut ammattilainen missään muussa pelissä, voi tulla sisään ja tehdä uran täällä. Toinen hieno ja hyödyllinen asia on, että yhteisö on myös mukavin, johon olen törmännyt missään pelissä.

– Minusta tuntuu, että jos sinulla on CS-tausta, niin se on etu siihen, että organisaatiot huomaavat sinut. Kuitenkin minusta tuntuu, että ne ihmiset, joiden ensisijainen tavoite on VALORANT, heillä on enemmän etua. He eivät tuo egoaan muista peleistä ja ovat avoimempia opettelemaan uusia juttuja. He kehittelevät enemmän uusia kikkoja. Koen, että muista peleistä tulevat tuovat egonsa mukaan ja heistä tulee ylimielisiä. Minun mielestäni ne, jotka aloittavat uransa Valorantin parissa tulevat olemaan parempia verrattuna CS, Overwatch ja PUBG -ammattilaisiin.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.