Uusi tanskalaisjoukkue kilpakentille, kun kolme entistä Norht-pelaajaa päättivät lyödä hynttyyt jälleen yhteen ja perustaa uuden joukkueen.

Entisen Norh-joukkueen Nicklas ”gade” Gade, Philip ”aizy” Aistrup ja Markus ”Kjarbye” Kjærbye ovat alkanee etsiä uudelle joukkueelleen organisaatiota. Kolmikon lisäksi joukkueesta löytyy kaksi tanskalaispelaajaa; Johannes ”⁠b0RUP⁠” Borup ja Frederik ”⁠Fessor⁠” Sørensen.

Viime kuussa Northin johdosta kuului ikäviä uutisia, kun organisaatio joutui lopettamaan kaiken e-urheilutoimintansa koronaviruksen tuomien vaikeuksien takia.

Lue lisää: North joutui lopettamaan e-urheilu toimintansa – syynä koronaviruksen tuottamat vaikeudet

Joukkueen aizy ja gade ovat edelleen sopimuksissa Northin kanssa, mutta gade saa lähteä HLTV:n mukaan ilman toisen organisaation maksua.

Uuden joukkueen tähti ⁠Kjaerbye on puolestaan sopimuksessa FaZen kanssa, kun hänet penkitettiin Russel ”Twistzz” Van Dulkenin tieltä ja b0RUP⁠ on sopimuksessa Heroicin kanssa viimekuisen penkityksen takia.

Viimeiseksi pelaajaksi jää tuntemattomampi Fessor, joka on 20-vuotias ja on vienyt uraansa eteenpäin eurooppalaisessa BLUEJAYS-joukkueessa, josta hänetkin on penkitetty.

Viisikko etsii uudelle projektilleen organisaatiota, mutta vielä tällä hetkellä organisaatiosta ei ole tietoa.

Uusi tanskalaisjoukkueen kokoonpano näyttäisi kokonaisuudeltaan tältä:

Nicklas ⁠gade⁠” Gade
Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye
Philip ”⁠aizy⁠” Aistrup
Johannes ⁠b0RUP⁠” Borup
Frederik ”⁠Fessor⁠ Sørensen

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Artikkelikuva: DreamHack