Dota 2:n uusi Ranked Season on täällä, eli kaikkien pelaajien ränkki kalibroidaan uuteen uskoon. Eli nyt jos koskaan on mahdollisuus nousta räkädivisioonasta kohti uusia mahdollisuuksia. Samassa rytäkässä peliin iski myös uusi 7.21-päivitys.

Uuden kauden myötä pelaajan tasoa kuvaavat ”mitalit”, eli Rank Medalsit, ovat kokeneet muutoksia. Nykyään jokaisessa mitalissa on yhteensä seitsemän eri tasoa (tähteä) entisen viiden sijaan. Tämä tarkoittaa siis esimerkiksi sitä, että pelaajan tulee nousta Legenda-tasolla yhteensä seitsemän tähden verran, että hän pääsee Ikuinen-kategoriaan.

rank medals
Kuitenkin mitalit itsessään pysyvät samoina.

Dota Plus tilaajille on myös luvassa herkkua, esimerkiksi Monkey King, Medusa, Enchantress ja Centaur ovat saaneet uudet Dota Plus -esineet. Lisäksi tilaajat pääsevät käsiksi uusiin Seasonal Questeihin.

Tästä lähtien jokainen pelaaja pääsee myös näkemään tarkan arvion omasta käytöksestään. Maksimipistemäärä, jonka hyvällä käytöksellään voi ansaita, on 10,000 pistettä. Arviointiin vaikuttavat edelleen muiden pelaajien antama palaute ja kesken kaiken hylätyt pelit.

käytösarvio Dota
10,000 pistettä ja papukaijamerkki.

7.21-päivityksen mukana peliin tuli myös paljon muita muutoksia. Voit käydä itse kurkkaamassa muutokset täältä. Onko juuri sinun lempisankarisi nerffattu turhaksi vai kenties boostattu uusiin sfääreihin?

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli