Twitchin eniten tienaava striimaaja, Nick ”NICKMERCS” Kolcheff vihjaili vaihtavansa täysipäiväisesti uuden Call of Duty: Warzone -pelin pariin.

NICKMERCS nousi Twitchin tienaavimmaksi tähdeksi Fortniten-striimeillään, mutta nyt Epic Gamesin suosittu battle-royale on jäänyt upouuden Call of Duty: Warzone -pelin varjoon.

Näyttääkin siltä, että Fortnite tulee nyt Twitch-tähdeltä unohtumaan, ja vaihtaa hän täysipäiväiseksi Warzone-strimaajaksi. Muutos ei ole sinänsä mikään yllätys, sillä Nick on aloittanut uransa Call of Duty -pelien parissa.

”Olen pelannut 10 tuntia ja voin aivan loistavasti. Tuntuu kuin olisin pelannut vain tunnin. Äijät… taidamme olla ahdingossa,” kertoo hän videolla.

Ahdinkoaan avasi striimaaja vielä sanoin ”Hmm… Fortnite, huh? Eikö se ollut kaksi vuotta ja sitten pitää tehdä muutos? Minusta meillä oli hyvä putki!”

Nick jatkoi kertomalla, että hän miettii ainoastaan Warzonea nukkumaan mennessä, ja heti herättyään haluaa hän päästä takaisin pelaamaan. Tämä ei ole myöskään mikään ihme, jos katsotaan tarkemmin mitä hän pelaamalla vuosittain tienaa.

NICKMERCSin vuositulot pelkistä kanavan tilaajista – lahjoituksia laskematta – ovat Little-Loansin mukaan Twitchin suurimmat, eli noin 1,5 miljoonaa dollaria. Summan voidaan sanoa olevan striimaamiseen motivoiva, varsinkin jos saat pelata vielä lempipeliäsi.

NICKMERCS ei ole ainut striimaaja joka on jäänyt pelin pauloihin. Nimet kuten Dr Disrespect, Summit1G, Cloakzy, Ninja, Nadeshot, sekä CouRage ovat myös nousseet Warzone-hypejunan kyytiin.

Lähteet: Twitch/Dexerto/Little-Loans, Kuva: YouTube/FaZe/NICKMERCS