Twitch-striimaaja paljasti suorassa lähetyksessä tappouhkauksen lähettäjän nimen – Tili suljettiin 30 päiväksi

Tappouhkauksen saanut striimaaja sai itse 30 päivän porttikiellon Twitchiin.

Pelaamistaan Twitchiin striimaava Scottzone on saanut palveluun 30 päivän porttikiellon.  Syy käyttökieltoon on se, että hän paljasti suorassa lähetyksessä hänelle tappouhkauksen lähettäneen henkilön nimen sekä sähköpostiosoitteen.

Tapahtumaketju sai alkunsa siitä, kun Scottzone kritisoi Final Fantasy XIV -peliä yhden lähetyksensä aikana. Tämä negatiivisuus ilmeisesti hermostutti yhtä katsojaa siinä määrin, että hän päätyi lähettämään stiimaajalle tappouhkauksen.

Sähköpostin saatuaan Scottzone päätyi lukemaan viestin yleisölleen suorassa Twitch-lähetyksessä.  Viestissä todettiin, että striimaajan on ”parasta siirtyä pelaamaan WoW:ia tai kuolla kokonaan pois.” Sähköpostissa myös mainittiin, että tappouhkauksen lähettäjä tiesi Scottzonen kotiosoitteen.

LUE MYÖS: Lisää törttöilyä ratissa – Twitch-kaksikko joutui jäähylle vaarannettuaan liikenteen suorassa lähetyksessä

Viestiä lukiessaan Scottzone päätyi myös kertomaan lähettäjän nimen ja sähköpostiosoitteen. Twitch kuitenkin suhtautuu tiukasti henkilökohtaisen informaation jakamiseen, ja tämä ilmeisesti johti hänen Twitch-tilinsä määräaikaiseen sulkemiseen.

Lähde: Dot Esports, Kuva: Kuvituskuva


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.