Turun Game Academy aloittaa avoimen pelitoiminnan tavoitteellisen joukkuepelaamisen rinnalle.

Turku Game Academy (TGA) on ilmoittanut aloittavansa avointen peliryhmäsessioiden järjestämisen 11.3. lähtien. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu Jyrkkälän nuorisotalolla sijaitsevassa Nexus-pelitilassa.

Avointen ryhmien kautta kaikki pelaamisesta kiinnostuneet pääsevät peliharrastuksen pariin ilman paineita pitempiaikaisesta sitoutumisesta. Kuitenkin avointen iltojen kautta osa pelaajista voi aloittaa vakavamman ja tavoitteellisen kilpapelaamisen.

Ryhmille järjestettäviä pelisessioita on tulevaisuudessa maanantaisin ja torstaisin. Torstaisin pelaaminen tapahtuu valitun teemapelin ympärillä, kuten esimerkiksi ensimmäiset kaksi viikkoa harjoitellaan Overwatchin merkeissä ja tämän jälkeen siirrytään seuraavan pelin pariin.

TGA velvoittaa, että pelien ikärajoja seurataan ja jokaisella pelaajalla tulee olla pelin lisenssi omistuksessaan. Tämä tarkoittaa, että kyseinen peli tulee olla hankittuna omasta takaa.

Game Academy on Turun kaupungin nuorisopalveluiden osa, joka pyrkii tarjoamaan nuorille suunnattua tavoitteellista kilpapelitoimintaa. TGA on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2016 lähtien.

Lähde: Turku.fi

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli