Turkin ”superjoukkue” otti takapakkia nopeasti, sillä OG:n entinen pelaaja ISSAA laitettiin sivuun noin kahden kuukauden jälkeen.

Turkkilaisesta superjoukkueesta oli paljon keskustelua ja lopulta se toteutui Eternal Firen nimissä. Yllätyksenä kuitenkin tuli, että mukana oli jordanialainen Issa ”⁠ISSAA⁠” Murad, joka muistetaan OG:n entisenä pelaajana.

Eternal Firen kokoonpano paljastettiin elokuussa ja mukana olivat Ömer ”imoRR” Karataş, Buğra ”Calyx” Arkın, İsmailсan ”XANTARES” Dörtkardeş, Özgür ”woxic” Eker ja ISSAA. Alunperin joukkueen oli tarkoitus kommunikoida turkiksi, mutta ISSAA:n takia puhuminen hoidettiin hetkellisesti englanniksi.

Lokakuussa Eternal Fire kuitenkin ilmoitti kokoonpanomuutoksesta:

– Kiitos ISSAA. Hän ei pystynyt sopeutumaan Turkkiin ja päätti palata kotimaahansa, joten päätimme mennä eri reittejä. Kiitos kovasta työstä ja onnea urallesi.

Eternal Fire

@eternalfiregg

Eternal Fire

@eternalfiregg
Teşekkürler @issaa_csgo Türkiye'ye adapte olamadığı ve kendi ülkesine dönme kararı aldığı için yollarımızı karşılıklı olarak ayırma kararı aldık. Emeklerin için teşekkürler. Kariyerinde başarılar.
Thanks @issaa_csgo. Because of he could not adapt to Turkey and decided to return to his own country, we decided to seperate ways. Thanks for your hard work. Good luck in your career.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Eternal Fire ei saavuttanut toivottuja tuloksia. IEM Fall -turnauksen karsinnat tyssäsivät Movistar Ridersin ja Fnaticin tappioiden jälkeen. Myös IEM Winter -turnauksen avoimista karsinnoista ei irronnut paikkaa suljettuihin karsintoihin.

Tuuraajana toimii Sabit ”⁠mirbit⁠” Coktasar. Mirbit pelasi viimeksi Nordavindin kanssa. Mirbitin debyytti pelattiin maanantaina Pinnacle Fall Series 2 -turnauksessa ja SKADE otti vakuuttavan 2-0 voiton.

Kuva: Beyond the Summit

Lue myös: BIG päästää XANTARESin jahtaamaan unelmaansa – ilmaiseksi turkkilaisjoukkueeseen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!