BIG päästää XANTARESin jahtaamaan unelmaansa – ilmaiseksi turkkilaisjoukkueeseen

BIG päästää XANTARESin jahtaamaan unelmaansa ilmaiseksi. Organisaatio päästää tähden irti sopimuksestaan, jotta hän pääsee pelaamaan turkkilaisjoukkueeseen.

BIG Clanin CS:GO -kokoonpanon İsmailсan ”XANTARES” Dörtkardeş sai organisaatiolta perjantaina arvostettavan päätöksen, kun tähtipelaaja päästettiin ilmaiseksi sopimuksesta pois. Syynä tähän on se, että Ismailcan haluaa lähteä jahtaamaan unelmaansa turkkilaisesta superjoukkueesta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– XANTARES on jättänyt merkittävän jäljen meidän kilpailulliseen pelaamiseen viime vuosina. Hänen saapumisensa ansioista myös turkkilainen yhteisö liittyi matkallemme mukaan ja antoi meille intohimoista tukea. Meidän mielestä on oikein, että XANTARES pääsee seuraamaan unelmaansa, tiedote kertoo.

Normaalisti sopimus olisi voinut estää tähden siirtymisen turkkilaiseen superjoukkueeseen, mutta nyt hänen osaltaan ei ole esteitä.

– Tänään sanomme kiitos ja hyvästit XANTARESille. Teimme päätöksen täyttää hänen toiveensa ja purkaa ennenaikaisesti aktiivinen pelaajasopimus. Haluamme auttaa tällä tavalla XANTARESin uraa, jotta hän pääsee pelaamaan turkkilaisen joukkueen kanssa. Sydämemme pohjasta toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja menestystä uuden joukkueen kanssa, BIG Clanin toimitusjohtaja Daniel Finkler sanoo.

Kuva: BIGclan

Lue myös: Natus Vincere yllätti Liquidin! ScreaM onnistui isossa clutchissa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.