Tuomas ”SADDYX” Louhimaa teki paluun kotiin – zks penkille

Tuomas ”SADDYX” Louhimaa teki paluun kotiin lyhyen ENCEn reissun jälkeen. SuperJymyssä ammattilaisuransa aloittanut Louhimaa siirtyi vuodenvaihteessa pois.

SJ ilmoitti tiistaina Tuomas ”SADDYX” Louhimaan paluusta ja Aleksi ”zks” Nissisen penkittämisestä. Tiedotteessa kerrotaan, että Aleksista luopuminen ei ollut helppoa, mutta Tuomaksen takaisin saaminen oli iloinen asia.

– Urheilujoukkueen pyörittämisessä tulee toisinaan vastaan hyvin epämiellyttäviä tilanteita ja tämä on ehdottomasti yksi sellainen. On raskasta päästää irti pelaajasta, joka on täynnä huippu-urheilun vaatimaa iloa, motivaatiota ja asennetta. Olen pitänyt Aleksista ensimmäisestä päivästä lähtien, ja tunne on voimistunut yhteisen matkan aikana entisestään, kun Aleksi on osoittanut potentiaalinsa jatkuvalle kehittymiselle ja kykynsä innostaa samalla myös muita joukkueensa jäseniä, urheilutoimenjohtaja Otto Takala kommentoi.

Lue myös: Kuka ScreaM? Katso Tyson ”TenZ” Ngon upea taidonnäyte

20-vuotias SADDYX kuuluu Suomen lupaaviin CS:GO -pelaajiin. Hän pelasi kokeiluaikana kaksi virallista peliä ENCEn kanssa Euroopan DreamHack Masters Winter 2020 -turnauksessa. Complexity voitti ENCEn 2-1 ja Cloud9 2-0.

Kyseiset kohtaamiset jäivät Louhimaan ainoiksi virallisiksi otteluiksi ENCEn paidassa.

– Paluu SJ:n riveihin tuntuu todella hyvältä, kun en ole päässyt ENCEn jälkeen hetkeen pelaamaan tavoitteellisesti. Keväällä on ollut useita mahdollisuuksia lähteä pelaamaan ulkomaille, mutta useiden kokeiluiden jälkeen vahvistui tunne siitä, että halusin vielä kokeilla pelaamista ja menestymistä suomalaisessa organisaatiossa ja kokoonpanossa, SADDYX sanoo SJ:n tiedotteessa.

Tiedotteen pääset lukemaan kokonaan tästä.

Kansikuva: SJ

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.