League of Legendsin pelaaja Rekkles on kertonut kärsivänsä autismista.

Rekkles kertoi haastattelussa, että hänelle on diagnosoitu autismi. Hänen autisminsa taso on kuitenkin lievä, mikä tarkoittaa sitä, että hän pystyy kuitenkin selviämään jokapäiväisistä askareistaan itsenäisesti.

Rekkles on yksi kokeneimmista LoL-ammattilaiaista ja hän on kääntänyt tilanteen omaksi edukseen.

– Kun kuulin lääkäriltäni diagnoosista, niin ensimmäinen ajatukseni oli, että elämäni on ohi, sillä se kuulosti niin negatiiviselta. Itse asiassa diagnoosin jälkeen elämäni on muuttunut paremmaksi, Rekkles paljasti. 

Rekkles kertoi muun muassa, että hän huomasi tarvitsevansa vakaan ympäristön menestyäkseen paremmin. Rekkles koki suurimmat menestyksensä ollessaan pitkään Fnaticissa, mutta sen jälkeen joukkue on vaihtunut usein.

– Olinpa tiennyt aiemmin, että minulla on tämä, mutta olen vain iloinen, että tiedän nyt. Nyt minusta tuntuu, että voin tehdä elämäni paljon paremmaksi, Rekkles totesi.

– Tästä lähtien minun ei pitäisi vaihtaa joukkuetta, ellei minun tarvitse, sillä maisemanvaihdos ei ole hyväksi minulle. Minun täytyy olla varovainen millaiseen tilanteeseen laitan itseni, Rekkles pohdiskeli.