Suomen skenessä tapahtuu! Tuomas ”SADDYX” Louhimaa jätti allun CS-joukkueen. 21-vuotias tunnetaan parhaiten ajasta SJ:n kanssa.

Helmikuussa Tuomas ”SADDYX” Louhimaa ilmoitti Twitterissä, että joukkueen kokoonpano vuodelle 2022 on seuraava: Aleksi ”allu” Jalli, Lasse ”ZOREE” Uronen, Olli ”oopee” Piispanen ja Tony ”arvid” Niemelä.

Tuomas Louhimaa

@saddyxCSGO
OUR LINEUP FOR 2022:
@alluCSGO
@ZOREECSGO
@arvidcsgo
@oopeeCSGO
and two sick coaches @TwistaCSGO @xarteCSGO.
IT'S TIME TO GRIND !!!! :):):):)
#esportsfi

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Allun ja valmentaja Slaava ”Twista” Räsäsen projekti ”temp” otti hieman takapakkia jo maaliskuussa, sillä SADDYX ilmoitti, että hän aikoo penkittää itsensä.

– Hei, kerron mielenkiintoisia uutisia, sillä päätin penkittää itseni TEMP-joukkueesta. Tiimi ei vain koskaan tuntunut sopivalta minulle, enkä viihtynyt siellä pelaamisesta. Taustalla ei ole mitään suurta draamaa tai vastaavaa, joskus jotkut asiat eivät vain toimi elämässä tai Counter-Strikessa. Haluan myös toivottaa Tempin kavereille paljon onnea jatkoon ja kiittää heitä kaikesta. Meinaan nyt keskittyä striimaamiseen ja ehkä tehdä jotain selostajan tai analyytikon hommia, kun mietin tulevaisuuden suunnitelmia.

Tuomaksen Twitch-kanavaan pääset tästä.

Tuomas Louhimaa

@saddyxCSGO
Benched myself from TEMP

Read: tl.gd/n_1srvvcf

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: DreamHack

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!