Huhumylly on pyörinyt! Tuleeko CS:GO:n Last Dance tapahtumaan on kiinnostava kysymys brasilialaisen CS-skenen kannalta.

The Last Dance -dokumenttisarja kertoi Michael Jordanista ja viimeisestä mestaruuskaudesta Chicago Bulssissa. CS:GO:n versio Last Dancesta olisi legendaaristen brasilialaisten pelaajien paluu yhteen.

Jaxonin lähteiden mukaan Gabriel ”FalleN” Toledo sekä Marcelo ”coldzera” David suunnittelevat projektia ja etsivät organisaatiota. Useat lähteet paljastivat Jaxonille, että kaksikko haluaisi tehdä paluun myös muiden brasilialaisten pelaajien kanssa. Kiikarista löytyy Fernando ”fer” Alvarenga ja Lincoln ”fnx” Lau.

Idea on kaunis ja perustuu nostalgiaan. Kokoonpano oli Luminosity Gamingin ja SK Gamingin aikana tappava. Viidentenä pelaajana oli Epitácio ”TACO” de Melo.

Jos mahdollisia ongelmia lähdetään purkamaan, niin kyllä, Fnx on osallistunut kaksi kertaa major-turnaukseen ja voittanut molemmat. Ongelma kuitenkin on se, että hän on pelannut aktiivisesti viimeksi marraskuussa 2020. 31-vuotiaan pelaajan parhaat päivät on nähty ja nykyvire on täysi mysteeri.

Valitettavasti nostalgian avulla ei voiteta pelejä ja jos kokoonpano tähtää maailman parhaiden joukkueiden joukkoon, niin ”Last Dance” kannattaa unohtaa. Jos iso mediahuomio, massiiviset katsojaluvut ja fanituotteiden myynti on tärkeämpää, niin sitten nimeä kannattaa laittaa paperiin.

Idea viimeisestä tanssista ei ole uusi. Luminosity Gamingin perustaja Steve ”Buyaka” Maida kalasteli lisää seuraajia idealla jo syyskuussa 2020.

LG Buyaka

@SteveMaida
Brazilian CSGO fans 🇧🇷. If I get to 20k Twitter followers I will set a meeting to discuss if the Last Dance CSGO is possible. Is the Brazilian force still strong? Do the fans actually want this?

Let’s see... ☺️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: SK Gaming

Lue myös: Derke kertoi videolla miten päätyi Fnaticin Valorant-kokoonpanoon

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä!