Team SoloMidin toimitusjohtaja määrättiin muutama päivä sitten maksamaan sakkoja tökerön twiittinsä takia. Nyt mokasi puolestaan organisaation somevastaava, twiitattuaan ”itsemurhameemin”.

Team SoloMid on joutunut jälleen kritiikin kohteeksi. Organisaation somevastaava TSM Dunc postasi 6. maaliskuuta twitteriin mauttoman ”are you winning” -meemin version, joka pilaili itsemurhan kustannuksella.

Hän oli ajatellut twiitin olevan hauska, sillä TSM oli hävinnyt sinä päivänä LCS-ottelunsa, sekä epäonnistunut karsiutumaan Valorant Masters -turnaukseen. Vaikka Dunc myöhemmin poisti twiitin, kerkesi LCS-analyytikko Kierran ”Allorim” Logue ottaa siitä kuvakaappauksen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian twiitin poistettuaan, Dunc pyyti asiaa anteeksi henkilökohtaisella Twitter-tilillään, kertoen tehneensä ”amatöörivirheen”. Dunc sanoi ymmärtäneensä kuvan siten, että tikku-ukko kävelee tuolista poispäin ja on potkaissut sen kumoon suutuksissaan.

Myöhemmin, myös TSM julkaisi asiasta virallisen anteeksipyynnön, kertoen tutkineensa tapahtunutta, sekä varmistavansa nyt, ettei vastaavanlaisia mokia tapahdu enää tulevaisuudessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Team SoloMid / Twitter