Team SoloMidin toimitusjohtaja Andy ”Reginald” Dinh on määrätty sakkoihin Riot Gamesin toimesta.

Riot Games on määrännyt Team SoloMidin (TSM) toimitusjohtaja Andy ”Reginald” Dinhin 5000 dollarin sakkoihin. Asian paljasti League of Legends -kasvo Travis Gafford Hotline League -podcastissaan.

Syynä on Reginaldin viime kuussa tekemä kyseenalainen twiitti, jossa hän vastasi Cloud9:n support-pelaaja Philippe ”Vulcan” Laflammen kommenttiin Pohjois-Amerikan LCS-liigan ulkomaalaispelaajakiintiöstä.

Lue lisää: Menikö TSM:n toimitusjohtaja liian pitkälle? Twiittasi pelaajalle: ”Päätyisit minimipalkkatyöhön”

”Voin nyt sanoa, että otin yhteyttä Riot Gamesiin, joka vahvisti hänen [Reginald] saaneen 5000 dollarin sakot sopimattoman käytöksen takia,” paljasti Gafford podcastissaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

LCS:n vuoden 2021 virallisissa säännöissä on osio joukkueiden jäseniltä kielletystä toiminnasta liigan otteluissa ja niiden ulkopuolella. Reginaldin twiitti oli rikkonut kyseisiä sääntöjä.

Helmikuun 27. päivä, Reginald pyysi tapausta anteeksi julkaisemassaan blogipostauksessa. ”Annan joskus tunteideni ottaa minusta vallan. Tämä on nyt minulle opetus,” hän kommentoi mokaansa.

Myös Vulcan kommentoi asiaa Gaffordin tekemässä haastattelussa: ”En ottanut sitä henkilökohtaisesti. Olen kuitenkin sitä mieltä, että joukkueen omistajana hänellä täytyisi pysyä pakka paremmin kasassa, eikä hänen olisi tarvinnut hyökätä minua kohtaan niin kuin hän teki.”

Lue myös: Joutuuko Schalke 04 myymään LEC-paikan? Syy on jalkapallojoukkueen

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Team SoloMid / Twitter