Katherine “LunarKats” So potkittiin TSM:n naisten Valorant-joukkueesta vain päiviä kokoonpanon julkistamisen jälkeen. Syytä ei tällöin kerrottu, mutta nyt LunarKats on paljastanut sen itse.

E-urheiluorganisaatio TSM kiinnitti naisista koostuvan Valorant-kokoonpanon 17. maaliskuuta. Fanien yllätykseksi, organisaatio päätyi kuitenkin antamaan kokoonpanon jäsenelle Katherine “LunarKats” Solle potkut vain kolme päivää joukkueen julkistuksen jälkeen.

Organisaatio ei kertonut tällöin tapahtuneelle mitään syytä. Nyt kuitenkin LunarKats paljasti taustalla olleen hänen vuonna 2019 julkaisemansa Snapchat-video, jossa hän oli sanonut joitain todella loukkaavia asioita pikaruokaravintolan työntekijöistä. Valitettavasti isompaa kontekstia hän ei videostaan paljastanut.

Lue myös: TSM on taas kohun keskellä – somevastaava twiittasi ”itsemurhameemin”

LunarKats kertoi, että hän luuli videon olleen jo menneisyyttä ja käsitelty asia. Joku videon tallentanut henkilö oli kuitenkin lähettänyt sen TSM:lle, joka oli päättänyt suojellakseen molempia osapuolia irtisanoa LunarKatsin sopimuksestaan, kuitenkin yhteisymmärryksessä hänen kanssaan.

LunarKats kertoi asiasta striimissään 23. maaliskuuta. Voit katsoa hänen selityksensä tapahtuneelle alapuolella olevista videoista:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: LunarKats / Twitch