Pesäpalloseura Imatran Pallo-Veikot ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT ovat nyt lyöneet hynttyyt yhteen ja perustaneet yhteisen esports joukkueen.

Trailblazers nimellä kulkeva organisaatio on nyt muutaman kuukauden ajan etsiskellyt sopivaa kokoonpanoa joukkueelle ja nyt on sopivat tyypit löydetty kilpailevastatiimistä, Team Nemesiksestä. Noin vuoden enemmän tai vähemmän samalla kokoonpanolla pelannut joukko siirtyy sellaisenaan Trailblazers nimen alle.

Kilpailtavana pelinä on Blizzardin Overwatch ja Nemesis on jo aiemmin ollut yksi suomen kärkitiimeistä pelissä.

Kokonaisuus näyttää siis tältä:

Lauri ”Kouhia” Kouhi
Kalle ”Cali” Ylönen
Petteri ”Haxwaffels” Salo
Samuli ”Bobii” Vento
Henry ”Hepa” Parvinen
Armas ”Farmas” Kantola

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää toteaa LUT:n tiedotteessa, että heille oli paljon hyviä vaihtoehtoja joukkueeseen ympäri maailmaa. Nemesis oli kuitenkin jo valmiiksi toimiva joukkue, jolla oli sisäänrakennettuja strategioita ja hyvä tiimin sisäinen kemia.

Mistään pienestä kokeilusta ei ole kyse, sillä Ilta-Sanomien haastatteleman IPV:n myynti- ja markkinointipäällikön Mikko Pehkosen mukaan organisaation yhteenlaskettu budjetti on hiukan alle 100 000 euroa ensimmäiselle vuodelle.

Lähde: LUT

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli