Topias ”Topson” Taavitsainen on yllättänyt monet viimeisen parin viikon aikana. Ensin hän kertoi tekevänsä paluun kilpapelaamisen pariin ja sitten hänen uudeksi joukkueekseen paljastui T1.

Topsonin ilmoitettua paluusta, hän ilmoitti halustaan löytää eurooppalainen seura ja taistella paikasta TI11:ssä. Matkan varrella mieli kuitenkin muuttui.

– Tulin Suomeen ja ajattelin löytäväni joukkueen. En yrittänyt tyrkyttää asiaa hirveästi. Jos en löytäisi joukkuetta tälle kaudella, niin odottaisin ensi vuotta. Se voisi olla parempikin ottaa vain rauhassa, Topson aloitti OG Monkey Business -podcastissa.

Topsonin kanssa samaan joukkueeseen liittyi hänen entinen joukkuekaverinsa Anathan ”ana” Pham.

– Sitten ana jutteli minulle ja kyseli, että etsinkö joukkuetta karsintoihin ja vastasin, että ehkä. Jos haluat pelata tai jos sinulla on jotain mielessä, niin sopii minulle.

Ana tiedusteli ensin Topsonilta, että missä päin hän haluaisi pelata. Euroopassa pelipaikat olivat tiukassa, joten katseet kääntyivät taas Kaakkois-Aasiaan. Ana tunsi T1:n valmentaja Park ”March” Tae-wonin ja loppu on sitä myöten historiaa.

– Luulen, että ana oli se, joka puski asiaa ensimmäisenä eteenpäin. Jos hän on motivoitunut puskemaan jotain, niin olen mukana, Topson kertoi.

Topson nimettiin joukkueeseen varamiehen ominaisuudessa.