29-vuotias Kaksinkertainen Maailmanmestari Lopettaa Uransa

Kaksinkertainen maailmanmestari lopettaa uransa
© Kuva: OG

Pöly OG:n putoamisesta Dota 2 The International 10 turnauksen pudotuspelivaiheessa ei ole vielä edes noussut täysin ilmaan, saatika lasketunut, kun seuraava pommi räjähti. Nimittäin 29-vuotias kaksinkertainen maailmanmestari Sebastian ”Ceb” Dabs on ilmoittanut uransa lopettamisesta. Jos OG:n putoaminen otti koville, niin nyt puukkoa käännettään fanien haavassa oikein kunnolla.

Noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen Twitteriin ilmestyi postaus, joka jälleen päättää yhden aikakauden sekä tarinan. Ceb on kirjoittanut nimensä ikuisesti Dota 2 -pelin sekä e-urheilun historiaan pelaajana sekä valmentajana. Tarina epäonnistuneesta pelaajasta joka oli jo vaipunut unholaan kääntyi maagiseksi valmentajaksi, joka auttoi OG:n voittamaan majorin toisensa jälkeen. Sitten, kaikkien yllätykseksi siirtyi takaisin pelaavaan kokoonpanoon, kun OG oli kuin pahoinpidelty koiranpentu makaamassa sateessa ilman ketään. Jokainen varmaan muistaa mitä sen jälkeen tapahtui.

Lue myös: Hallitseva mestari ulkona – Topson & OG jäivät jyrän alle

Tarina saa varmasti jatkoa, ja Ceb tulee 100% varmuudella jatkamaan osana OG:ta, mutta tämä jakso on nyt tullu päätökseen.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Aika muistella Cebin uskomatonta uraa tulaa myöhemmin, sillä The International on meneillään ja tarjolla on vielä muutaman päivän verran todella laadukasta Dotaa. Liitämme kuitenkin alle vielä videon Ceb:in huippuhetkistä OG:n paidassa!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.