Tiistai oli Pohjois-Amerikan juhlaa – Derke ja Jamppi hävisivät ottelunsa

Tiistai oli Pohjois-Amerikan juhlaa Valorantin LAN-turnauksessa Islannissa. Eurooppaa edustavat Derke sekä Jamppi hävisivät ottelunsa ja alempi turnauskaavio kutsuu.

Historian ensimmäinen kansainvälinen LAN-turnaus on Valorantissa käynnissä ja vihdoin nähtiin kauan odotettu ”NA vs. EU” -ottelupari. Aluksi Team Liquid kohtasi Version1:n ja sen jälkeen Sentinels Fnaticin.

Pohjois-Amerikan edustajat Version1 ja Sentinels voittivat molemmat ottelut ja lähettivät Euroopan edustajat alempaan kaavioon, joka tarkoittaa sitä, että vain toinen voi pelata finaalissa.

Elias ”Jamppi” Olkkosen TL ja V1 ottivat toisitaan mittaa kolmen kartan ajan. Split käynnisti maratonin ja voittaja ratkesi vasta jatkoilla 16-14 Liquidille. Adil ”ScreaM” Benrlitom otti Sagen kanssa huiman 1.5 K/D:n, kun 30 kierrokseen irtosi 30 tappoa ja 20 kuolemaa.

Ascent oli Jampilta mahtava kartta, kun suomalainen tappoi 31 ja kuoli 19 kertaa. Liquidin kannalta valitettavasti viimeinen kierros ratkaisi voiton V1:n hyväksi 11-13.

Kolmannessa kartassa Team Liquid lähti kikkailemaan agenttien kanssa, sillä joukkue ei ottanut yhtään duelistia. Kaikki käynnistyi suomalaislaseista katsottuna hyvin pistoolikierroksen voitolla, mutta Jordan ”Zellsis” Montemurro dominoi ja voitto meni selvästi 4-13 V1:lle.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Illan lopetti kahden ennakkosuosikin kohtaaminen ja Sentinels loisti kirkkaasti voittaen 2-0 Fnaticin.

Fnaticin avausottelussa Nikita ”Derke” Sirmitev dominoi Iceboxissa ottaen avaustappoja rankasti isolla kädellä, mutta nyt Sentinels oli parempi. Shahzeeb ”ShahZaM” Khan nautti Jetillä pelaamisesta tilastoilla 31-20. Icebox ratkesi vasta viimeisellä kierroksella 13-11.

Tyson ”TenZ” Ngo otti Haveniin Jetin itselleen haltuun ja sai joukkueen eniten tappoja, mutta myös Derke onnistui 24 tapolla. Fnatic kaatui 13-10 ja alempi kaavio kutsuu.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

LAN-turnauksen finaalissa tulee pelaamaan ainakin yksi seuraavista joukkueista: Sentinels, Team Vikings, Version1 ja NUTURN Gaming.

Keskiviikkona pelataan alemmasta kaaviosta X10 Esports vs. Crazy Raccoon ja Sharks Esports vs. KRU Esports. Illan lopettaa ylemmän kaavion Sentinels vs. Team Vikings.

Turnauksen tiedot

  • Joukkueiden määrä: 10
  • Palkintopotti: 600,000 dollaria
  • Sijainti: Laugardalshöll, Reykjavík, Islanti
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Sarja: VCT
  • Formaatti: Double Elimination
  • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube

Lue myös: TOP 10: Seuraa heitä Valorantin LAN-turnauksessa Islannissa

Lue myös: Masters Reykjavík seuraajan ABC

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004