Thaimaalainen Valorant-tähti tekee paluun vuoden suurimpaan turnaukseen

Thaimaalainen Valorant-tähti tekee paluun vuoden suurimpaan turnaukseen. Patiphan loukkaantui, mutta joukkue ilmoitti hänen palaavan joulukuun turnausta varten.

Entinen Overwatch-pelaaja Patiphan ”Patiphan” Chaiwong joutui jäämään 8. heinäkuuta tauolle, sillä hänen ranteensa loukkaantui. Valmentaja Yuttanagorn ”Zeus” Kaewkongyai hyppäsi kokoonpanoon ja joukkue yritti päästä Berliinin Masters 3 -turnaukseen, mutta jäi lohkovaiheeseen kolmen tasapelin jälkeen.

– Valitettavasti en pääse poikien kanssa karsimaan Berliinin turnaukseen rannevamman vuoksi. Olen pelannut kivuissa jo seitsemän (7) kuukautta ja nyt on aika huolehtia itsestäni. Tiedän, että minun ei olisi pitänyt pelata viime kuukausina, mutta en pystynyt lopettaa yliajattelemista, joten päätin mennä niin pitkälle kuin pystyin. Luulen, että tämä oli rajani, Patiphan kertoi heinäkuussa.

18-vuotias Patiphan väläytteli taitojaan, kun X10 Esports oli mukana Valorantin ensimmäisessä kansainvälisessä LAN-turnauksessa Islannissa. X10 hävisi Masters 2 -turnauksessa kaksi ottelua, mutta onnistui voittamaan japanilaisen Crazy Raccoonin. Patiphan oli joukkueen parhaimmistoa kaikissa kolmessa ottelussa. Koko turnauksen tilastoja katsellessa hän oli kuudenneksi paras pelaaja.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

X10 Esports on yksi kolmesta joukkueesta, joka jo lunasti paikkansa joulukuussa pelattavaan VALORANT Champions -megaturnaukseen. Patiphan hyppäsi mukaan kokoonpanoon ja saa muutaman kuukauden aikaa totutella.

Lue myös: Valorantin kausi huipentuu joulukuussa Berliinissä – Riot valitsi taas Saksan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004