Summit1g ja shroud kertoivat miksi VALORANTin Raze täytyy poistaa pelistä – ”tyhmin hahmo mitä olen ikinä nähnyt”

Suurimmaksi osaksi Jaryd ”Summit1g” Lazar, sekä Michael ”shroud” Grzesiek ovat nauttineet Riot Gamesin uudesta VALORANT-pelin suljetusta betasta. Molemmat ovat kuitenkin sitä mieltä, että yksi pelin hahmoista on ylivoimainen.

Raze lisättiin peliin tiistaina, kun suljettu beta avattiin kaikille pääsyn saaneille. Hahmo oli siis uusi myös pelin alpha-versiota testanneille striimaajille, ja ainakin Summit1g on sitä mieltä, että täytyisi se poistaa pelistä kokonaan.

Razesta tuli nopeasti pelin vihatuin hahmo. (Kuva: Riot Games)

Summit1g perusteli mielipidettään sillä, että Razen sinko ja kranaatit ”ovat kaikkea muuta kuin mitä Riot sanoi että pelissä tulee olemaan.” VALORANT myytiin pelinä, jossa taito ratkaisee ja hahmojen kyvyt ovat vain apuvälineitä, mutta Raze tuntuu olevan kaikkea muuta.

– Tämä rakettip**ka on tyhmin asia mitä olen nähnyt. Luulin että hahmojen kykyjen piti olla apuvälineitä aseiden rinnalle. Tuo tuntuu vähän enemmältä. Iso v**un juttu täynnä sateenkaaria lentämässä minua kohti, mitä v**tua? Koko hahmo täytyisi poistaa.

Ottelun jälkeen otti myös shroud kantaa Raze-hahmoon.

– En tiedä mitä mieltä olen tuosta v**un singosta. Mutta ymmärrän että hahmo vasta lisättiin ja tämä on testi.

Summit1g ei ollut kuitenkaan yhtä ymmärtäväinen.

– Tuo on tyhmin hahmo mitä olen ikinä nähnyt. Olisin voinut testata hahmoa unissani ilman että menen edes tietokoneelleni, ja voinut silti kertoa että hahmo on ihan h**vetin tyhmä.

Näyttää kuitenkin siltä että pelinkehittäjät kuuntelevat streamaajien mielipiteitä. Riot Gamesin Joe Zigler vastasi Summitille Twitterissä pian ottelun loputtua. Hän sanoi ymmärtävänsä huolen, ja kertoi Riot Gamesin tutkivan vielä kaikkia pelin hamoja niiden tasapainottamiseksi.

Molemmat striimaajista ovat kuitenkin kertoneet pitävänsä pelistä, ja niin on muu maailmakin. Twitchtrackerin mukaan VALORANT-striimejä katsoi tiistaina Twitchissä yli 1,7 miljoonaa ihmistä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Summit1g/Shroud/Riot Games


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.