Suurimmaksi osaksi Jaryd ”Summit1g” Lazar, sekä Michael ”shroud” Grzesiek ovat nauttineet Riot Gamesin uudesta VALORANT-pelin suljetusta betasta. Molemmat ovat kuitenkin sitä mieltä, että yksi pelin hahmoista on ylivoimainen.

Raze lisättiin peliin tiistaina, kun suljettu beta avattiin kaikille pääsyn saaneille. Hahmo oli siis uusi myös pelin alpha-versiota testanneille striimaajille, ja ainakin Summit1g on sitä mieltä, että täytyisi se poistaa pelistä kokonaan.

Razesta tuli nopeasti pelin vihatuin hahmo. (Kuva: Riot Games)

Summit1g perusteli mielipidettään sillä, että Razen sinko ja kranaatit ”ovat kaikkea muuta kuin mitä Riot sanoi että pelissä tulee olemaan.” VALORANT myytiin pelinä, jossa taito ratkaisee ja hahmojen kyvyt ovat vain apuvälineitä, mutta Raze tuntuu olevan kaikkea muuta.

– Tämä rakettip**ka on tyhmin asia mitä olen nähnyt. Luulin että hahmojen kykyjen piti olla apuvälineitä aseiden rinnalle. Tuo tuntuu vähän enemmältä. Iso v**un juttu täynnä sateenkaaria lentämässä minua kohti, mitä v**tua? Koko hahmo täytyisi poistaa.

Ottelun jälkeen otti myös shroud kantaa Raze-hahmoon.

– En tiedä mitä mieltä olen tuosta v**un singosta. Mutta ymmärrän että hahmo vasta lisättiin ja tämä on testi.

Summit1g ei ollut kuitenkaan yhtä ymmärtäväinen.

– Tuo on tyhmin hahmo mitä olen ikinä nähnyt. Olisin voinut testata hahmoa unissani ilman että menen edes tietokoneelleni, ja voinut silti kertoa että hahmo on ihan h**vetin tyhmä.

Näyttää kuitenkin siltä että pelinkehittäjät kuuntelevat streamaajien mielipiteitä. Riot Gamesin Joe Zigler vastasi Summitille Twitterissä pian ottelun loputtua. Hän sanoi ymmärtävänsä huolen, ja kertoi Riot Gamesin tutkivan vielä kaikkia pelin hamoja niiden tasapainottamiseksi.

Ziegler

@Ziegler_Dev

summit1g

@summit1g
Trying my best not to salt everywhere on Valorant. Not sure how a rocket character even made it into beta or as a character design at all. Every single ability is kill someone ability. So much for mostly utility type use.
Hey summit, I totally understand, some things in there were super tilting and it was a rough game. We’re looking across the board at all the agents right now to figure out how to get them in the right place so we’ll take a look at Raze too, don’t worry. Thanks for the games :).

Molemmat striimaajista ovat kuitenkin kertoneet pitävänsä pelistä, ja niin on muu maailmakin. Twitchtrackerin mukaan VALORANT-striimejä katsoi tiistaina Twitchissä yli 1,7 miljoonaa ihmistä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Summit1g/Shroud/Riot Games