League of Legendsissä käydään jännittäviä ja odottavia hetkiä, kun tiimit paikkaavat pois jääneitä, tai siirtyneitä avainpelaajiaan uusilla hankinnoilla. Nyt Team Vitality ja Origen ovat saaneet ratkaisun aikaan esiin tulleisiin rosteriongelmiin ja joukkueiden pitäisi olla taas iskussa kesää varten.

Team Vitality menetti kaksi tärkeää pelaajaansa, kun Petter “Hjärnan” Freychuss päätti ottaa itselleen aikaa saadakseen ongelmaksi nousseen unettomuuden kuriin. Hän aikoo palata takaisin kehiin, kun ongelma on ratkaistu ja hänellä on edelleen voimassa oleva sopimus Vitalityn kanssa. Ilyas “Shook” Hartsema taas ei aio palata takaisin joukkueeseen yhteisen sopimuksen mukaan. Nyt Team Vitality on tehnyt sopimukset Kim ”MightyBear” Min-soon ja Park ”Police” Hyeong-gin kanssa ja tämän uskotaan tuovan ratkaisun joukkueen ongelmaan EU LCS Sumer Splitiin. Joukkue toivoo myös pääsevänsä Worldsiin syksyllä. Vitality tarvitsi ehdottomasti ADC:n ja junglerin, jotka vastaavat tiimin tasoa ja pystyisivät pelaamaan osana joukkuetta. Korealaiset tuovat juuri tarvittavan osaamisen ja taidon Vitalitylle ja Mightybearin ottaessa junglerin, sekä Shookin ADC:n, on tiimi mielestään juuri oikeassa iskussa tulevaan. Hieman tuntemattomammat pelaajat tuovat tekevät joukkueesta arvoituksen, mutta erittäin potentiaalisen menestyjän ja erittäin kovatasoinen EU LCS tulee näyttämään joukkueen paikan tänä kesänä.

Juuri eilen uutisoimme Origenin menetyksestä, kun Zven ja Mithy jättivät joukkueen siirtyäkseen nyt vahvistetun tiedon mukaan G2 Esportsin riveihin. Isku oli tiimille todella kova, sillä molemmat pelaajat ovat aivan lajin kirkkainta kärkeä, eikä heitä ole helppo korvata. Nyt tilanne on hieman helpottanut, sillä Origen on julkistanut tehneensä sopimukset Konstantinos ”FORG1VEN” Tzortzioun ja Glenn ”Hybrid” Doornenban kanssa. FORG1VEN tulee tiimiin H2k Gamingistä, jolla on hieman hankala tilanne asepalveluksensa suhteen ja vielä ei ole tarkkaa tietoa, kuinka kauan hän pystyy pelaamaan, ennen paluutaan armeijaan. Hybrid on taas pelannut G2 supporttina, jossa hänellä oli EU LCS:n kärkipaikka KDA:ssa. Nämä hankinnat tuovat tiimille helpotusta todella tiukkaan paikkaan edeltäjien siirtyessä muualle ja nyt jää nähtäväksi, miten uudet pelaajat istuvat tiimiin. FORG1VENin kokemus ja lahjakkuus yhdistettynä nuoren ja erittäin aggressiivisen Hybridin pelityyliin tuo varmasti Origenille uutta virtaa ja LCS, sekä fanit tulevat näkemään lopputuloksen hyvin pian.
Lähde: gosugamers.net