Eurooppalainen joukkue Team Secret on voittanut The Chongqing Major Dota 2 -turnauksen. Edes putoaminen häviäjien lohkoon ei riittänyt lannistamaan joukkueen päättäväisyyttä ja voitto 2-0 Evil Geniuses -joukkuetta vastaan tarjosi lopulta finaalipaikan. Finaalissa eurooppalainen kokoonpano kohtasi toistamiseen venäläisen Virtus.pron, joka lopulta taipui 3:1 Team Secretin hyväksi.

Erityistä mielenkiintoa ja ihmetystä herätti Yazied ”Yapz0r” Jaradatin valinta pelata support Lunaa. Yllättävä valinta toimi täydellisesti ja Team Secret löi Virtus.pron toisessa ottelussa vain 17 minuutissa, mikä oli samalla myös koko turnauksen nopein ottelu.

Inactive

@TobiWanDOTA
Ok ..... @teamsecret just broke @DOTA2 pubs with support Luna!!! #ChongqingMajor

Team Secretin voitto on myös toisella tapaa erityinen, sillä Virtus.pro on pitänyt joukkuetta eräänlaisessa henkisessä kuristusoteessa. Secret kun on aikaisemmin hävinnyt venäläisjoukkueelle jo kolme kertaa perätysten, edellisen kerran samassa turnauksessa. Tätä ennen joukkueet kohtasivat The Kuala Lumpur Major -turnauksen finaalissa, jossa Virtus-pro nousi vuorostaan häviäjien lohkosta finaaliin.

Kullanarvoisten DPC-pisteiden lisäksi Team Secret nappasi voitolla itselleen 350,000 dollarin pääpotin. Kaikkiaan turnauksessa oli muhkea 1,000,000 dollaria palkintorahaa jaettavana.

Team Secret on DPC tilaston kärjessä 7,950 pisteen turvin yhdessä Virtus.pron kanssa. Molemmilla tiimeillä on täysin identtinen määrä pisteitä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli