Team Secret hyvästeli suomalaispelaajan maanantaina. MATUMBAMAN liittyi organisaatioon jo 2019, mutta nyt oli aika mennä eri reittejä.

Rosteriruletti on alkamassa pyörimään: Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen ja Team Secret erosivat toisistaan maanantaina. Marraskuun alussa ruotsalainen Ludwig ”Zai” Wahlberg teki samoin.

– Poikien kanssa pelaaminen oli huikeaa tänä vuonna. Arvostan jokaista (entistä) joukkuetoveriani ja pidän heitä ystävinäni, Urpalainen kommentoi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Dota 2:n supertähti Lasse liittyi Team Secretin organisaatioon marraskuussa 2019. Matu voitti joukkueen kanssa jopa 72% otteluista.

Miljonäärin edellinen ottelu toi isot rahat, sillä se tapahtui esports-historian suurimmassa turnauksessa palkintopotin perusteella. Team Secret veti pitkälle The International 2021 -turnauksessa ja sai pronssista muhkeat 3,601,600 dollaria.

Matumbamanin ura on ollut upea. Mukaan mahtuu viisi The International -turnausta, useita Majoreita ja The International 2017 -voitto Team Liquidin kanssa.

26-vuotiaalla on vielä pelivuosia edessä ja aika näyttää mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

Lue myös: Muut uutisoivat tänään muiden tuloista, puhutaan me jostain muusta

Secretin virolainen kapteeni Clement ”Puppey” Ivanov kommentoi tapahtuneesta seuraavasti:

– Taas on yksi luku päättynyt, mutta sitä ei koskaan unohdeta. Lasse on loistava tyyppi ja nautin paljon hänen joukkuekaverina olemisesta. Jaoimme hienoja hetkiä yhdessä ja olen varma, että tiemme tulevat kohtaamaan uran ulkopuolella. Paljon onnea sinulle Matu!

Kuva: DreamHack

Lue myös: SJ myi CS-lupaus Jimi ”Jimpphat” Salon – pelissä tuuraajana ottoNd

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!