Peliorganisaatio Team Liquid on aikeissa hylätä Blizzardin Heroes of the Storm -pelin. Syynä tähän on Blizzardin ilmoitus lopettaa virallinen Heroes Global Championship -liiga. Koska varsinaista kilpaskeneä pelin ympärillä ei enää ole, on päätös joukkueen tien katkaisemisesta ymmärrettävä.

Team Liquid

@TeamLiquid
While we have enjoyed our time in Heroes of the Storm, today we officially announce our departure from the game following the cancellation of the Heroes Global Championship.

Thank you to all of the fans who supported us along the way: teamliquidpro.com/news/2019/02/0…

Team Liquidin joukkue oli aktiivinen vuodesta 2014 alkaen. Kuitenkaan kaikki joukkueen pelaajat eivät sano hyvästejä Liquidille, sillä SpotBilly, Nurok ja HasuObs jäävät osaksi organisaatiota streamaajina.

Nähtäväksi jää seuraavatko muut joukkueet Team Liquidin esimerkkiä. Kuitenkaan pelin fanit eivät ole vielä hylänneet HOTS:ia, sillä Heroes Lounge on lanseerannut oman Division S -liigan, jonka palkintopotti perustuu pelaajien joukkorahoituskampanjaan. Tällä hetkellä Division S on kerännyt yhteensä 15,8 tuhatta dollaria pelaajakunnalta.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli