LMS-liigaa pelaava Taiwanilainen Flash Wolves on ilmoittanut Facebook sivuillaan heidän joukkueesta tämän kuun alussa lähteneen pelaajansa Hung ”Karsa” Hau-Hsuan uudeksi osoitteeksi kiinalaiseen Royal Never Give Upin. Siirto on harvinainen sillä siirto on ensimmäinen, jossa ison statuksen omaava Taiwanilais pelaaja siirtyy pelaamaan kiinan ykkösliigaan LPL:ään. Taiwanilaisten sijaan kiinalaisjoukkueet ovat keskittyneet ostamaan kovan luokan korealaisia Korean ykkösliigasta LCK:sta. Kesäpuolikkaalla liigassa pelasi muunmuassa kolme vanhaa maailmanmestaria ja useita muita pelipaikkansa parhaina pidettyjä korealaisia pelaajia. Viime kaudella kahdestatoista LPL joukkueesta kymmenessä pelasi korealaisia.

20-vuotias Hau-Hsuan edusti Flash Wolvesia menestyksekkäästi miltein kolme vuotta. Tämän ajanjakson aikana hän onnistui saavuttamaan LMS-sarjan mestaruuden neljä kertaa ja voittamaan Intel Extreme Masters turnauksen kahteen otteeseen, Taipeissa ja Katowicessa. Voitto Katowicessa oli erityinen, sillä kyseessä oli IEM sarjan omat maailmanmestaruuskisat. Flash Wolves päihitti finaalissa eurooppalaisen huippujoukkueen G2 Esportsin 2-0. Hau-Hsuan äänestettiin myös LMS-liigan All-Stars joukkueeseen kolme vuotta putkeen ja hän esiintyi kolme kertaa Riot Gamesin järjestämissä maailmanmestaruus kisoissa, joissa hänen joukkueensa pääsi kerran neljännesfinaaleihin ja jäi kaksi kertaa lohkoihin. Tämän lisäksi mies haali useita muita haaleampia mitaleja IEM turnaussarjasta sijoittumalla joukkueensa kanssa toiseksi IEM:n yhdeksännen kauden maailmanmestaruus kisoissa Spodekissa ja jälleen toiseksi IEM yhdennnentoista kauden osakilpailussa Oaklandissa, jonka kautta he pääsivät sisään voitokkaaseen Katowicen turnaukseen. Joukkueen onnistui saavuttamaan sijat 3-4. kauden välivaiheen isossa Mid Season invitational -turnauksessa, johon kaikkien liigojen parhaat joukkueet osallistuivat. Hau-Hsuanin joukkue tunnettiin myös lempinimellä ”korean killers” sillä he kerta toisensa jälkeen päihittivät korealaisia huippujoukkueita, jotka säännöstään sijoittuivat kansainvälisten kilpailujen kärkisijoille. Hau-Hsuanin lähtö joukkueesta on aiheuttanut ison loven joukkueeseen sillä hän oli yksi joukkueen tähtipelaajista Huang ”Maple” Yi-Tangin kanssa. Flash Wolves ei ole vielä löytänyt uutta jungleria kokoonpanoonsa.

Karsa edusti Flash Wolvesia miltein kolme vuotta.

Hau-Hsuan joukkueeksi valikoitunut Royal Never Give Up on yksi Kiinan menestyksekkäimistä kiinalaisjoukkueista. Joukkue on voittanut LPL:n mestaruuden kerran ja sijoittunut kolme kertaa toiseksi ja kerran kolmanneksi. Joukkue on menestyksekkäin ei-korealais joukkue maailmanmestaruuskisoissa sillä joukkueen edeltäjänä toiminut (Star Horn) Royal Club sijoittui kausien 3 ja 4 maailmanmestaruuskisoissa toiseksi. Nykyinen Royal Never Give Up organisaatio sijoittui viime maailmanmestaruuskisoissa sijoille 3-4. häviten niukasti viiden ottelun pituiseksi venyneessä trillerissä silloiselle hallitsevalle mestarille SK Telecom T1:lle.
Joukkueen ehdoton tähti on AD carry roolia pelaava Jian ”Uzi” Zi-Hao. Vaikka häneltä puuttuu vielä kotimaisen sarjan mestaruus häntä ollaan useaan otteeseen kutsuttu maailman parhaaksi pelaajaksi AD carryn roolissa. Erityisesti ihailua aiheuttavat hänen mekaaniset taitonsa. Miehen lempi championeihin kuuluukiin mekaanisiksi luetut Vayne ja Lucian.
Vaikka miestä on kritisoitu useasti kotimaan liigassa ailahtelevaisesta pelailusta näyttää hän syttyvän joka vuosi maailmanmestaruuskisoista sillä vuodesta toiseen hän on ollut joukkueensa kantava voima ja yksi turnauksen parhaista pelaajista.
Royal Never Give Upin nykyisen junglerin Liu ”Mlxg” Shi-Yun ensi kauden suunitelmista ei ole vielä tietoa. Voi olla, että mies suuntaa toiseen joukkueeseen sillä LPL aloitti NA LCS:n tapaan ns. franchising muotoisen liigan. Tämän takia liigaan virtaa uusia joukkueita joilla voisi olla tarvetta Shi-Yuinille.

KUVA: LoLesports Flickr

Ennen siirtoa spekulaatioissa oli myös Hau-Hsuanin siirtyminen Pohjois-Amerikkaan. Hän oli ilmaissut Redbullin haastattelussa hänen haluavansa liittyä Team Solo Midiin, jos kielimuuri vain ei olisi ongelmana. ”TSM. TSM on symboli. Kun liityt TSM:ään tuntuu siltä, että olet erittäin hyvä” mies sanaili Redbullin haastattelussa. Liittyminen kiinalaiseen joukkueeseen oli kuitenkin luultavammin järkevämpi päätös sillä hänen ei tarvitse mukautua länsimaalaiseen kulttuuriin ja harjoitella uutta kieltä, mikä on osoittaunut osalle ulkomaalaispelaajille ongelmaksi. Kiinalaisomistajat ovat myös tunnettuja anteliaisuudestaan joukkueensa ulkomaalaisia huippupelaajia kohtaan.