Twitchin supertähti DrDisrespect keräsi itselleen jälleen yhden saavutuksen lisää, kun hänen kanavansa ylitti neljän miljoonan seuraajan rajan.

Guy ”DrDisrespect” Beahmin kanava on vasta yhdeksäs Twitchissä, joka kyennyt ylittämään kyseisen seuraajamäärän. Yksittäisistä striimaajista hän on kahdeksas neljän miljoonan ylittänyt.

Tohtori juhlisti lukemaa omalle tyylilleen uskollisesti lukemia melkoisesti liioittelevalla twiitillä. Hänen mukaansa Twitch myös lähetti hänelle jo maailman kolmesta kallisarvoisimmasta metallista valmistetun pokaalin:

Dr Disrespect

@DrDisrespect
We just hit 4 Billion followers on @Twitch.

They also sent us the trophy already... it's made of rhodium, platinum, with a solid iridium base.

DrDisrespectin huikeat lukemat tarkoittavat sitä, että vain viisi muuta aktiivista striimaajaa voivat väittää olevansa suositumpia kuin hän. Turner ”Tfue” Tenney, Ali ”Myth” Kabbani, Tim ”TimTheTatman” Betar, Brett ”Dakotaz” Hoffmann ja Jaryd ”Summit1g” Lazar ovat ainoita joiden seuraajamäärät päihittävät Tohtorin.

DrDisrespectin vanavedessä neljän miljoonan seuraajan rajan on todennäköisesti seuraavaksi ylittämässä Imane ”Pokimane” Anys. Twitchin suosituimmalla naisstriimaajalla Pokimanelle on tällä hetkellä vain hieman alle 3,9 miljoonaa seuraajaa.

 

Lähde: TheLoadout.com.

Kuva: Twitch / DrDisrespect.