OG saattaa olla pulassa The International 10 turnausta ajatellen, sillä tällä hetkellä huhut kertovat, että Sebastian “Ceb” Dabs on joutunut silmäleikkaukseen. Huhujen mukaan stand-in pelaajaksi olisi tulossa ruotsalainen Team Liquidin core pelaaja Michael “miCKe” Vu. Soppa lähti pyörimään Gorgc nimisen Dota 2 striimaajan chatista, josta huhut saivat lisää vettä kiukaalle.

Huhut vahvistettu, Ceb on tosiaan ulkona. Tässä OG:n virallinen tiedote asiaan:

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Ceb kertoo itse tilanteesta:

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

https://www.youtube.com/watch?v=nq-h2k9qIRU

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

Twitch käyttäjä monkagiga1234 oli aiemmin huhuillut kolme viikkoa ennen virallista ilmoitusta, että Sumail “SumaiL” Hassan tulee korvaamaan Anathan “ana” Phamin. Nyt samainen käyttäjä kertoo saaneensa tiedon SumaiL:in veljeltä, että Ceb olisi jotunut akuuttiin silmäleikkaukseen, joka pitää hänet pois tietokoneen ruuduilta kolmen kuukauden ajan.

Gorgc kävi striimissään läpi kaverilistaansa Dota 2 pelaajista, ja ainoat pelaajat hänen listaltaan jotka olivat yksityisessä peliaulassa olivat OG:n muu nelikko sekä Micke. Micken pelihistoria myös näyttää, että hän olisi pelannut/harjoittelut offlanen, tai kolmosposition heroja viime päivinä, joka myös viittaisi siihen, että huhut pitävät paikkaansa.

Huhuja ei myöskään helpota se fakta, että Ceb ei ole pelannut peliäkään Dotaa lähes viikkoon, kun normaalisti hän pelaa 10 ottelua päivässä. Lisäksi Ceb jätti näytösottelun beastcoastia vastaan väliin, ja uusi päävalmentaja “Misha” pelasi hänen tilallaan.

Mikäli asia on, kuten huhut kertovat, tulee OG:n The International taipaleesta todella vaikea. Vain pari viikkoa ennen turnauksen alkua yksi joukkueen kantavista voimista sivuun ja organisaation ulkopuolinen stand-in pelaaja sisään. Mahdollisuudet menestyksellä heikentyvät huomattavasti, mikäli Ceb tosiaan on poissa.

Päivitämme uutista, kun asiasta tulee lisää informaatiota.

Lue myös: Topias ”Topson” Taavitsaisen OG pääsi The International -turnaukseen!

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!