SuperJymy on toiminut elektronisen urheilu parissa jo vuodesta 2017. Nyt Jymy on kuitenkin ilmoittanut luoneensa uuden ja puhtaasti elektroniseen urheiluun suunnitellun SJ Gaming -organisaation. SuperJymyn CS:GO-joukkue siirtyy luonnollisesti tuon uuden brändin alle.

Uudella nimellä, logolla ja brändäyksellä pyritään tekemään e-urheilusta oma erityinen kokonaisuutensa. Elektronisen urheilun brändääminen yhden nimen alle toimii organisaation tiedotteen mukaan selkeyttävänä tekijänä matkalla kohti kansainvälisen kilpapelaamisen kärkeä.

Muutos tulee tarkoittamaan uusia yhteistyökumppanuuksia ja mahdollisesti muunlaisia omistajuusratkaisuja. Me näemme tärkeäksi kansainvälistymisen ja Kainuun rakentamisen isoksi toimijaksi esports skenessä.” Toteaa SuperJymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen.

SuperJymy on toiminut laajasti urheilun kentällä ja kyseinen organisaatio toimii esimerkiksi Suomen suosituimman pesäpallojoukkueen, Sotkamon Jymyn, taustalla.

IT´s TIME!
Say HELLO to our new name, new logo and we are ready to dominate!

Read more: sjgaming.gg/post/jymy-re-b…

#esportsfi #SJtoDOMINATE

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli